Zwanger door voorvocht ondanks de pil?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Afgelopen woensdag heb ik wat gespeeld met mijn vriend. Hij heeft altijd veel voorvocht. Ik heb hem afgetrokken en gepijpt en zijn penis is wel meerdere malen over mijn vagina gegaan (niet erin geweest). Omdat hij veel voorvocht heeft is er dus een grote kans dat er wat voorvocht op mijn vagina en misschien ook wel in mijn vagina is gekomen (hij heeft mij namelijk gevingerd maar geen idee of er voorvocht aan zijn vinger zat)

    Ik ben een stress kip in denken dat ik zwanger ben voel dan ook allerlei klachten. Buikkrampen en zere borsten onder andere (hoewel zere borsten ook kan komen omdat ik net een andere pil heb ) Echter ben ik al jaren aan de pil (wel sinds een maand een andere en zwaardere pil). Wel zat ik precies in mijn ovulatie en dat is dan ook de reden waarom ik me zo'n zorgen maak.

    Kan ik zwanger zijn door voorvocht ondanks de pil? Ik moet pas over twee weken ongesteld worden maar stress hem flink.

    Kan iemand mij helpen?

    Groet

    Reageer
    #2

    Als je de pil altijd op tijd hebt ingenomen en er geen vergeten bent, is de kans op een zwangerschap nihil.
    Dus maak je geen zorgen.

    Reageer
    #3

    Ik slik mijn pil altijd consequent, misschien de ene dag net een paar uur later maar nooit teveel tijd ertussen. Kan het niet zo zijn dat de overgang naar een andere pil ervoor zorgt dat de kans op zwangerschap groter is?

    En hoe groot is de kans überhaupt dat je zwanger wordt van voorvocht? De meningen lopen hierover flink uit namelijk.

    Reageer
    #4

    Het wisselen van de pil is geen probleem.

    In principe bevat voorvocht geen levende zaadcellen. Toch blijkt uit onderzoek dat 15 tot 40% van de vrouwen die alleen 'voor het zingen de kerk uitgaan' toepassen binnen een jaar zwanger raakt.
    Ook is het mogelijk dat mannen een gedeeltelijke ejaculatie hebben voordat het orgasme er is en dat dus niet opmerken. Je denkt dan dat je je op tijd hebt "teruggetrokken" maar helaas!
    Maar in jullie geval is dat niet aan de orde.

    Reageer
    #5

    Hallo,

    bij mij is hetzeflde. Iemand heeft bij mij zonder condoom maar optijd weggetrokken uit mijn vagina maar ik slik gwn de pil alleen 1 dag erna kreeg ik diaree is dit schadelijk voor mij?

    Reageer
    #6

    Diarree is alleen maar een probleem als dat binnen 4 uur na inname van de pil is.

    Reageer
    #7

    Hoi ik heb mijn pil deze maand een paar keer te laat ingenomen, gisteren is er wat voorvocht op mijn vagina gekomen, moet ik mij zorgen maken?

    Reageer
    #8

    Zo raak je niet zwanger. En wat noem je te laat ingenomen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi ik mijn pil een paar keer deze week (4 dagen achtereenvolgend)vergeten te slikken en er is wat voorvocht binnen gegaan. Is dit een reden van zorgen?

    Reageer
    #10

    Van voorvocht raak je in principe iet zwanger, maar het is beter om geen risico's te lopen en een condoom te gebruiken, totdat je weer door de pil beschermd bent.

    Reageer
    #11

    Hallo,

     

    Mijn vriendin is aan de pil en heeft deze correct geslikt (ze slikt hem al bijna een jaar en is goed op de hoogte). Na een gezellige ochtend was het het geval dat ik cirqa 15 seconden in haar ben geweest, ik ben daarbij niet klaargekomen. Daarnaast ben ik vlak voor het hele gebeuren nog naar de toilet geweest. Op een of andere manier heb ik toch de angst dat ze zwanger is. Kunt u mij vertellen of die angst reëel is? Normaliter hebben wij seks met condoom, en dus de pil. Echter ben ik nu enorm bang dat deze 15 seconden een doemscenario heeft veroorzaakt

    Reageer
    #12

    Als de pil goed wordt gebruikt is dat geen reële angst.

    Reageer
    #13

    Ze heeft net haar stopweek gehad en de eerste 3 pillen van de strip gehad. Ze zegt dat ze de pil gewoon correct heeft geslikt. Kunt u mij vertellen wanneer het betrouwbaar is om een zwangerschapstest te doen? Ik las ergens 3 weken na het contact.

    Reageer
    #14

    testen kan vanaf 2 weken na het contact....maar daar is geen enkele reden voor.

    Reageer
    #15

    U heeft gelijk, het is eigenlijk niet nodig. Maar toch heerst er bij mij de angst. U zegt 2 weken, echter las ik op het internet 3 weken? Waar zit dit verschil in?

    Reageer
Reageer op: Zwanger door voorvocht ondanks de pil?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief