zwanger?

  • #1

    Ik slik de pil..nu heb ik mijn vorige menstruatie overgeslagen.. maar nu ben ik al een paar dagen misselijk.. bij vlagen dan.. heb gevoelige grotere en pijnlijke borsten.. daarnaast ook erg moe.. kan ik zwanger zijn door de pil heen? ben er geen 1 vergeten..
    Wie kan me raad geven..

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    oja en vreselijk last van brandend maagzuur.. heb ik anders nooit!

    Reageer
    #3

    Hallo Jelina,

    Even een vraag terug; heb je de pil doorgeslikt toen de strip op was, of ben je niet ongesteld geworden in je stopweek?
    Als je de pil doorgeslikt hebt (dus zonder een stopweek in te lassen) zou dat ook je klachten kunnen verklaren. Misselijkheid, zere borsten en bijvoorbeeld een opgezette onderbuik kunnen daar symptomen van zijn.

    Maar ja, je zou ook zwanger kunnen zijn. De pil is voor 99% betrouwbaar, maar soms gaat er toch iets mis. De symptomen die je beschrijft, kunnen bij een zwangerschap horen.

    Overigens zijn misselijkheid en brand maagzuur ook symptomen van stress, verschillende virussen, oververmoeidheid... dus vanaf papier is het lastig te bepalen.

    Ik zou je adviseren om een test te doen morgen. Niet mee wachten, maar gelijk doen. Mocht deze positief zijn, maak dan gelijk een afspraak met je huisarts of verloskundige.

    Sterkte!

    Heb je er al wel over nagedacht wat je zou doen als je zwanger blijkt te zijn? Heb je iemand waar je bij terecht kunt? (voor je verhaal, steun en eventueel begeleiding).

    Reageer
    #4

    Bedankt voor je reactie..
    Ik heb de pil doorgeslikt in de stopweek... doe dat altijd zodat ik maar 1 keer in de 2 maanden ongesteld word, normaal heb ik nooit zulke klachten vandaar dat ik het zo vreemd vond..
    Vandaag heb ik wel een klein beetje rozige bloed verloren, maar niet echt dat ik kan zeggen k ben ongesteld...
    Mocht ik wel zwanger zijn dan vind ik het hartstikke leuk hoor.. tis alleen niet gepland haha.. ik wacht nog even af of de menstruatie doorzet en anders haal ik even een test..

    Reageer
    #5

    Nou, toch nog spannend dan!

    Soms kan rozig bloed een innestelling betekenen. Dan verlies je nagenoeg geen bloed, is de kleur wat rozig van kleur en slijmerig. Duurt dan n dag of 2 en is eigenlijk alleen merkbaar als je naar de w.c. bent geweest.

    Laat je de afloop nog even weten?

    Reageer
    #6

    hallo zonnetje..
    de menstruatie zette door.. dus niet zwanger..
    Bedankt voor je reacties
    Liefs Jelina

    Reageer
    #7

    Nou, Jellina,

    In jouw geval prettig dat de menstruatie is doorgezet!!!
    Leuk dat je het nog even liet weten.

    Groetjes,
    Zonnetje

    Reageer
Reageer op: zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief