Morning after pil

  • #1

    Ik heb veilige seks gehad na mijn ovulatie (volgens mijn app), mijn cycli zijn regelmatig. Nu heb ik wel de EllaOne pil gepakt erna, maar de dag erna kreeg ik bloedingen, die minder hevig waren dan ik normaal heb bij mijn cycli. Nu zijn we een maand verder en veronderstel ik dat ik mijn volgende cyclus ga hebben, alleen zijn deze al 3 dagen te laat. Kan dit zijn door die morning after pil die hebben gezorgd dat mijn cyclus van nu verstoord is? Ik had een negatieve zwangerschapstest vandaag, maar ik maak me toch wat zorgen, wat die bloedingen na het nemen van die pil mogelijks waren en of dit ervoor gezorgd kan hebben dat mijn regels dan toch 4 dagen eerder zijn komen opdagen?? Of is er toch een kans dat ik zwanger ben?

    Reageer
    #2

    Als je even de bijsluiter van de map had gelezen, had je gezien dat wat jij beschrijft een normaal verschijnsel is na het nemen van een map.
    Die je ook nog eens onnodig hebt genomen als je veilige seks had.
    Als je de pil gebruikt, lees daar dan ook de bijsluiter even goed van door, of die van de map hoe je de pil na een map dient te gebruiken!!

    Reageer
Reageer op: Morning after pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief