gekke spotting?!?!

  • #1

    goeiemiddag, ik ben lichtelijk in paniek en bang dat ik zwanger ben. mijn vriend en ik hebben namelijk op dag 3 van mijn strip (2,5 week geleden) seks gehad, nu is er normaal gesproken niks aan de hand als we het dan doen. maar er viel mij afgelopen dinsdag en woensdag op dat ik een beetje spotting had in mijn onderbroek. het was heel licht roze (een beetje oranje in combinatie met mijn afscheiding), het viel mij beide dagen pas in de avond op en heb dus gedurende de dag nergens last van gehad. nu ben ik ook niet veel verloren, gw een klein roze/oranje vlekje in de avond. maar ik ben bang dat dit een innestelingsbloeding was, ik heb gisteren getest en de test was negatief. ik word dinsdag ongesteld (als het goed is) wat moet ik doen, iemand help.

    Reageer
    #2

    Niks moet je doen, behalve dan de bijsluiter van de pil eens lezen. Daar staat in dat spotting voor kan komen tijdens pilgebruik.
    Als je de pil goed gebruikt rak je niet zwanger

    Reageer
    #3

    dankuwel voor uw snelle reactie, ik was echt in paniek namelijk. ik zou als ik mijn nieuwe jaarvoorraad op ga halen even goed lezen wat alle dingen zijn die voor kunnen komen. alsnog bedankt!!

    Reageer
    #4

    Je kunt de bijsluiter zo van internet downloaden

    Reageer
    #5

    nu kom ik er toch even op terug. als ik de pil bijvoorbeeld in het weekend om 12u slik en door de weeks rond 7:30, dan is hij nogsteeds even betrouwbaar toch?? sorry als dit een domme vraag is

    Reageer
    #6

    Dat heeft geen invloed op de werking

    Reageer
Reageer op: gekke spotting?!?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief