Zwanger in mijn hoofd

 • #1

  Beste lezer,
  Wij proberen al bijna een jaar zwanger te geraken, maar gezien een onregelmatige cyclus (29 -36 dagen) gaat dit niet geheel vanzelfsprekend. Nu heb ik heel erg last van de hormoon schommelingen dus ik weet precies wanneer ik ovuleer ect. Maar om toch zeker te zijn doen we de laatste 3 maanden ook ovulatie testen en mijn gevoel van wanneer ik oculeer klopt. Daarom is het een teleurstelling om elke keer een negatieve test te zien.. en ik denk ook dat ik mij dingen ga inbeelden:

  Ik had nu al rond dag 26 bruine afscheiding. Op dag 31 besloot ik daarom te testen maar deze was negatief (leek wel een heel licht positief lijntje zichtbaar). Die nacht had ik ineens een bloeding met stolsels, de volgende dag ook en dag 3 was het weer klaar. Daarom dat ik voor de zekerheid op dag 35 nog een keer testte en deze was negatief.

  Maar mijn menstruatie was duidelijk anders dan normaal, zou het een miskraam kunnen zijn geweest?

  En een stemmetje in mijn hoofd zegt dat ik nog een test moet proberen omdat ik mij anders voel dan normaal (zou als je de bloeding niet meetelt 42 dagen zijn nu) of wordt het dan teveel een obsessie (en tijd voor een psych?)
  Ik hoor het graag

  P.s. anders dan normaal is vermoeidheid, hoofdpijn, misselijkheid en veranderende eetlust, plotseling ontstoken tandvlees, continu het gevoel te moeten poepen maar vooral alleen lucht kwijt raken.. als ik zwanger zou zijn zou ik ook last van mijn borsten moeten hebben en vaker moeten plassen inmiddels denk ik?

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik zou dit met je huisarts bespreken, het stukje of het "in je hoofd" zit en of je daar hulp bij zou kunnen gebruiken om te voorkomen dat het een obsessie wordt. Want je hoofd kan idd je lichaam wijs maken dat je zwanger bent, schijnzwanger dus.

  Reageer
Reageer op: Zwanger in mijn hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief