Zwanger of iets anders?

 • #1

  Ik zal het proberen kort te houden..

  Ik heb nu al +- 2/3 maanden het gevoel dat ik zwanger ben. Ik heb meerdere malen testen gedaan maar ze zijn altijd of negatief of een heel ligt/bijna onzichtbaar lijntje. Verschillende testen geprobeerd...

  Ik ben al 1.5 jaar niet meer ongesteld geweest omdat ik nog borstvoeding geef.. ik heb de eerste weken veel getest maar daarna het geprobeerd van me af te zetten en de symptonen te negeren maar na een paar weken erna toch weer een test gedaan waar het leek alsog ik een heel ligt streepje weer had, digitale test gedaan en die geeft aan niet zwanger! Ik voel gewoon zo enorm sterk aan dat ik zwanger ben en weet niet meer wat ik moet doen!

  Ik wil er dan ook bij zeggen dat wij helemaal niet aan het proberen zijn, ik heb eraan gedacht dat ik misschien schijnzwanger ben maar dat lijkt me ook gek..

  Op het moment heb ik enorme weeige pijn in mijn onderrug en bovenbenen, vermoeidheid en vlagen van misselijkheid. De misselijkheid en vermoeidheid heb ik trouwens al sinds het begin, de reden waarom ik voor het eerst een test deed.. ook soms kleine steekjes en trekken in mijn buik en mijn onderbuik (echt helemaal onder) lijkt op te letten... groter te worden? Heb ook weinig eetlust maar honger gevoel en ben heeeeeel snel geirriteerd/emotioneel. Ook wordt ik naar van de lucht van mijn vriend (rooklucht) waar ik eerder nooit last van had. En andere kleine dingetjes die ik herken van toen ik zwanger was met mijn vorige baby.. ben ik gek aan het worden of kan er misschien iets anders aan de hand zijn???

  Dank voor het lezen, hoor graag wat anderen hierover denken!!

  Reactie
  #2

  Wat zou je ervan denken om met de klachten naar de huisarts te gaan en een bloedtest voor zwangerschap te laten doen?

  Reactie
  #3

  Dank voor de snelle reactie!

  Ik ben inderdaad van plan om langs de dokter te gaan echter wordt ik altijd erg zenuwachtig/paniekerig als het op dokters/tandartsen etc aankomt en ben ik een beetje bang dat ze me niet serieus zullen nemen.. ik woon niet in nederland en de taal is soms dus ook een groot obstakel, vandaar dat ik graag mijn verhaal eerst wou delen om te kijken of het inderdaad mogelijk kan zijn of dat het herkenbaar is?

  Reactie
  #4

  Dat is moeilijk te zeggen. Niemand kan je natuurlijk vertellen of je wel of niet zwanger bent.
  Borstvoeding kan ervoor zorgen dat je niet ongesteld wordt, maar na zo'n lange tijd kan de eisprong toch wel een keer op gang komen. Soms is het dan beter de borstvoeding te stoppen en de cyclus weer op gang te laten komen om meer balans in de hormonen te krijgen

  Reactie
Reageer op: Zwanger of iets anders?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief