noranelle 20, zwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  Beste

  Ik neem sinds 28 november 2022 de pil, Noranelle 20. Dat was de eerste dag van mijn menstruatie. Na 3 weken nam ik een stopweek zoals het hoort en kreeg op dag 5 een bloeding. Op dag 7 begon ik een nieuwe strip.
  Ik neem mijn pil zoals het hoort, geen diaree gehad of moeten overgeven, wel last van mn darmen en maag en ben hier ook voor in behandeling bij de dokter (ook echo’s en bloedtesten enz) maar de oorzaak nog niet gevonden.
  Nu zit ik in mijn tweede stopweek en heb al 2 weken last van misselijkheid en opgeblazen gevoel. Ik heb 1 en 6 januari seks gehad. De misselijkheid en opgeblazen gevoel begon ongeveer 1-1,5 week na 1 januari.
  Kan ik toch zwanger zijn ondanks dat ik de pil goed slik of komt het door mn darmen en maag?

  Ik moet donderdag mn bloeding krijgen, het is dan dag 5 van stopweek maar wou het even vragen wat jullie denken en ik weet niet of de bloeding van een stopweek ook stopt als je zwanger bent door de pil heen ???
  Kan ik zwanger zijn?

  Reageer
  #2

  Die vraag kan natuurlijk niemand beantwoorden! Daar zou je dan toch een zwangerschapstest doen. Maar eigenlijk kun je binnen 2 weken nog helemaal geen zwangerschapssymptomen hebben.

  Reageer
  #3

  Maar als ik donderdag een bloeding krijg, dus een ontrekkingsbloeding van de stopweek, kan ik dan zeker zijn dat ik niet zwanger ben of kan zo een bloeding ook komen als je zwanger bent omdat het geen echte menstruatie is? Ik lees op sommige sites van wel en op sommige van niet

  Reageer
  #4

  & hij is niet in me klaargekomen, weet niet of dat verschil maakt in dit verhaal.
  we gebruikte beide keren een condoom maar tweede keer (6 jan dus) was er wat wit aan de buitenkant van condoom en mijn vagina maar condoom leek heel te zijn. Hadden het gwn nog nooit gehad zoiets wit.

  Reageer
  #5

  Jeetje.....    hoe wil je zo nou zwanger raken!!

  Condoom en de pil. En dan ook nog niet eens klaargekomen.

  Reageer
  #6

  Ik zei: niet in me klaargekomen en daarmee bedoel ik niet in me klaargekomen zonder condoom.

  we weten van die tweede keer gewoon niet of er iets mis was met de condoom, na de seks beetje gecheckt toen die nog rond de harde penis zat maar lekte nergens, ook niks aan de zijkant maar we dachten mss vanonder eruit ofz omdat we het witte spul gewoon raar vonden.
  Dus wel beide keren in me klaargekomen, wel met condoom maar tweede keer was dus raar met dat witte spul

  Reageer
  #7

  Zo raak je toch niet zwanger.....

  Reageer
  #8

  En meer als een maand zwznger zijn zou niet kunnen aangezien ik een bloeding had in mn stopweek? Of gaat die door ookal ben je zwanger?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  de bloedingen stoppen doorgaans

  Reageer
  #10

  “doorgaans”

  dus het kan dat ze wel doorgaan? Of is dit uitzonderlijk?

  dan kan je toch nooitttt weten of je zwanger bent als je aan de pil bent

  Reageer
  #11

  Als je de pil goed slikt raak je niet zwanger. En al helemaal niet als je ook nog een condoom gebruikt

  Reageer
Reageer op: noranelle 20, zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief