Zwangerschap kans

Online ZorgZus
 • #1

  1 keer stoten, zonder klaar te komen daarna met condoom. Op dag 3.5/4 map genomen en nu 1 week voordat ongesteld moet worden misselijk. Hoe groot is de kans dat er een zwangerschap in zit? Symptomen moeten nog niet zover zijn lijkt mij toch?

  Reageer
  #2

  Ter info, het is echt 1 x een halverwege stoot en toen condoom om en daarna morning after na 4 dagen. Moet ik me nu zorgen maken? Diegene is nu wel moe, misselijk e.d. en moet nog ongesteld worden dus ja, is het heel zorgwekkend of dat ik bang moet zijn?

  Reageer
  #3

  We doen niet aan kansberekeningen
  Maar alleen misselijkheid is nou niet bepaald een zwangerschapssymptoom

  Reageer
  #4

  Bedoelde hoe zit het met de kans met voorvocht, lees overal zoals ik ook had heel kort erin daarna condoom direct omgedaan dat je dan niet per definitie zorgen hoeft te maken, behalve na en net voor een zaadlozing. Dat is niet gebeurd. Was echter meer benieuwd of ik mij zorgen moet maken en de kans wel degelijk is in deze setting.

  Reageer
  #5

  Nee dus

  Reageer
  #6

  Was meer of ik me zorgen moest maken om het volgende..
  nog niet ongesteld met verhaal bovenstaande..
  misselijk, moe .. kotsen na eten... hormoonwisselingen na MAP. Moet ik nog steeds zorgen maken na 1 week na de map had ze dit voor menstruatie.. is dit door de map ? Of zorgelijk

  Reageer
  #7

  Dat kan van de MAP zijn

  Reageer
  #8

  Wat ik vergat te melden is dat ze morgen ongesteld moet worden, 2-3x test gedaan in de morgen met vroege testen. Kan ik dan wel vanuit gaan dat dit loos alarm is? geen zorgen hoef te maken? Deze momenten waren 4-2 en 1 dat van te voren in de ochtend (zwangerschapstesten)

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Waren vroege detectie testen.

  Reageer
  #10

  Zou je niet gewoon eens even afwachten totdat ze ongesteld is?

  Reageer
  #11

  @John,

  Is nog niet het geval geweest, officieel zou het 11-1 moeten zijn. Dacht gezien het NOD is, testje kan dan toch nog geen kwaad om zeker te weten. Deze was negatief.

  Zoals de klachten die ik voorheen heb beschreven zijn weg, dus dat zal dan wel door de MAP zijn geweest en of misschien de griep die heerst.
  Gezien ze nergens last van heeft nu.

  Ik las wel dat ElaOne MAP je regels een stuk langer kan uitstellen,(tot 7 dagen veelal?? of Cyclus overslaan?) zij maakt haar niet zo druk dat ze zwanger is, maar ik ben dan toch benieuwd, met het oog dat paar seconden erin zitten halverwege, zonder zaadlozing in de vruchtbare periode daarna (4 dagen) daarna de MAP. En deze testen. Kan ik dan wel van uit gaan vooral omdat het op NOD is getest dat het een loos alarm is?  Of is het toch verstandig later nog eens te testen of hoef ik daar geen moeite meer voor te doen?

  PS:

  die hele avond juist geen zaadlozing  gehad ook naderhand niet na veilig...

  Toch bedankt als je nog reageert ! 😉

  Reageer
  #12

  Ik zou me daar maar niet zo druk over maken

  Reageer
  #13

  Gezien je dat aangeeft neem ik aan dat je ook zegt dat jij verwacht dat de testen negatief blijven? En dat dan dus de cyclus mogelijk verstoort is door Griep en MAP mogelijk?

  Reageer
  #14

  klopt

  Reageer
  #15

  nu nog niet geworden, echter kwam ik ook achter dat ze wel eens een maand overslaat met menstrueren. Wat is dan wijsheid? Geen klachten tot dusver... niks raars. Of is een test een week na nod misschien nog even handig?

  Reageer
Reageer op: Zwangerschap kans
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief