Heftige rugklachten na ruggenprik

Online ZorgZus
 • #1

  Goedendag
  Ik ben 1,5 jaar geleden bevallen , ik heb een ruggenprik gehad.. sinds nu heb ik last van rugklachten en heftige ook op de plek waar ik dus ben geprikt voel ik heftige pijnlijke steken ,
  ik ben hier voor na de huisarts gegaan.
  de HA vroeg me waar doet het precies pijn?
  en ik wees het aan en ze kon een gaatje in mijn rug zien precies op de plek waar ik ben geprikt .. ik ben na de gynaecoloog verwezen en heb mijn klachten aan hem verteld hij wilt beweren dat mijn rugpijn niet door de ruggenprik komt maar door mijn bekken ? En ik na de fysio moet en voelde me niet serieus genomen .. want ik zit serieus echt met heel veel pijn , en de gynaecoloog kwam meer voor zijn collega’s op die mij hebben geprikt die nacht … waarschijnlijk omdat ie dacht dat ik hiermee een schadevergoeding zou gaan claimen..
  3 dagen terug sloeg mijn zoontje van 18 maanden met zijn speelgoed auto precies op het plek waar ik dus ben geprikt de rugklachten zijn sindsdien nog erger geworden dat rechtop lopen/zitten pijnlijk is en zelf ademen liggen is onmogelijk , ik heb een beetje staan googelen en het kan zijn dat de arts die mij een ruggenprik heeft gegeven mij verkeerd heeft staan prikken en dat er waarschijnlijk een zenuw is beschadigd??
  En dat een ruggenprik nooit langer dan 1 week pijn mag doen ?

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Als ik jou was,zou ik wel naar de fysio gaan.
  Een fysiotherapeut is veel meer gespecialiseerd in het herkennen van verschillende rugklachten dan een huisarts of gynaecoloog.
  Laat de fysio een diagnose stellen,dan kan die je daarna adviseren wat de volgende stap zou kunnen zijn,om eventueel door te laten verwijzen,een neuroloog of orthopeed bijvoorbeeld.
  En misschien is het toch wel je bekken,bekkenklachten kunnen heel veel lijken op hernia achtige zenuwpijn klachten, dat weet ik uit ervaring.....

  Reageer
  #3

  Daar zou je dan toch mee naar een neuroloog moeten gaan, dat is de arts die dat kan onderzoeken

  Reageer
Reageer op: Heftige rugklachten na ruggenprik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief