Pijn na ruggenprik

  • #1

    beste

    ik zie tot hier Al even niets meer geplaatst wordt maar had toch een vraagje.

    ik ben in maart 2018 trotse mama geworden. Alleen toen is de ellende begonnen. Bij het zetten van de epiduraal geraakte ze niet tussen mijn wervels ze hebben 5x moeten prikken voor ze er tussen geraakte. Met het zette heb ik paar x felle stroomstoten/pijnscheuten gevoeld feller als men weeen.

    na de bevalling had ik gewoon rugpijn en meer zo een stijf gevoel.

    Een week na de bevalling ben ik door mijne rug gegaan. Verschillende inspuitingen gehad van ontstekingsremmers maar hielp niets. Ook heb ik aan men rechter bil steeds het gevoel tot ze daar naalden insteken. Uitval aan mijn rechter been en mijn linker voet voelt constant slapent aan. Ik kan mijn eigen zoon nog niet eens tegoei pakken of te lang vasthouden ik wordt echt belemmerd in mijn dagelijkse taken. Ook al verschillende dokters geweest. Heb wel al artrose op men onderdruk. En een kleine uitstulping maar dat is het voor de rest ben ik nog steeds niet geholpen heeft iemand zoiets ook aan de hand?

    Reageer
Reageer op: Pijn na ruggenprik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief