Pil, ongesteld maar toch zwanger kunnen raken?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik kom met een stomme vraag voorbij, maar door verhalen op het internet ben ik bang geworden haha.

  Als volgt, ik heb sinds okt/november een vriend en in juni met een one night stand seks gehad. Alle keren seks, op een paar met mijn huidige vriend na aan het begin, zijn zonder condoom.

  Ik slik netjes de pil en ben ook steeds ongesteld geweest, alleen lees ik op het internet dat je soortgelijke bloedingen kan hebben en alsnog zwanger kan zijn? Klinkt misschien bot, maar ik zie geen toekomst met mijn huidige vriend (ook wil hij geen kinderen) en ik ben afgelopen maand 20 geworden. Ja, uhm nee....

  Nu heb in toevallig mn menstruatie (altijd 4/5 dagen) achter de rug maar nog steeds n rare pijn in mijn bovenbuik. Ook is mij laatst opgevallen dst mijn onderbuik dikker lijkt. Nu ben ik geen maat 34 en hou ik zeker weten van eten, maar toch spookt het door mijn hoofd.

  Is er een kans dat het, zal nu wel niet, fout kan gaan of dat ik alsnog zwanger kan zijn? Want dan switch ik weer naar condooms

  Reageer
  #2

  Als je de pil goed gebruikt, er geen vergeet zonder diarree en overgeven raak je niet zwanger.,
  Je kunt natuurlijk een zwangerschapstest doen

  Reageer
  #3

  Vergeten doe ik eigenlijk niet meer. Wel in de trant van; ik slik hem elke dag om 21 en soms vergeet ik het even en neem ik hem pas om 00/1u in. Volgens mijn moeder maakt dat niet uit. Cruciale is echt 24 uur. Klopt dat? Of is die 3/4u al te veel?

  Reageer
  #4

  Dat is geen probleem

  Reageer
Reageer op: Pil, ongesteld maar toch zwanger kunnen raken?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief