Zwanger of niet?

  • #1

    Beste, ik heb ongeveer een maand geleden onveilige seks gehad op een dinsdag en die donderdag heb ik de noodpil gehaald de EllaOne en 2 dagen nadien heb ik mijn maandstonden gekregen ik denk toch tenmiste dat het mijn maandstonden waren het duurde 6 dagen en was als gewoonlijk hoe men menstruatie altijd is. Maar op mijn kalender stond dat ik ze 2 dagen nadien moest krijgen. Nu heb ik schrik dat ik zwanger ben ookal zou ik direct erna mijn regels gekregen hebben. Ben aan het wachten op mijn volgende maandstonden maar zou het kunnen dat ik zwanger ben of heeft MAP gewerkt?
    Als iemand me zou kunnen helpen zou het vriendelijk zijn want heb een beetje stress.

    Reageer
    #2

    In principe raak je zo kort voor de menstruatie sowieso niet zwanger. De bloeding kan je menstruatie zijn geweest of een onttrekkingsbloeding door de MAP. De kans op zwangerschap is dus wel heel erg klein.

    Reageer
    #3

    Dankjewel! Heb nog een laatste vraagje, ik heb 2 dagen na ik de MAP heb genomen men maandstonden gekregen of onttrekkingsbloeding gekregen (dat 6 dagen duurde). Kan je dan eigelijk zwanger zijn als je 6 dagen hebt gebloed?

    Reageer
    #4

    Onmogelijk is het niet, maar wel erg onwaarschijnlijk

    Reageer
Reageer op: Zwanger of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief