grote kans op zwangerschap wanneer kan ik test doe

  • #1

    hallo,

    Ik heb het vaak met mijn exvriend onveilig gedaan.bijna elke dag een paar keer, ook toen ik ongesteld was. laatste keer was vorige zondag. de dag voor het uitging. hij is ook veel in mij klaar gekomen. Ik heb 2 week geleden test gedaan die was negatief. maar daarna hebben we het ook nog zovaak onveilig gedaan dat hij in me klaarkwam. nou vroeg ik me af of ik perse nog 2 a 3 week moet wachten totdat ik ongesteld wordt of dat ik nu ook al een test kan doen. 2 week geleden ben ik wel ongesteld geworden maar dat was veel korter en veel lichter als dat ik normaal ben. ik hoop dat iemand me kan adviseren.

    mvg,
    anoniempje

    Reageer
    #2

    Nee, je kan nu niet al een test doen.

    Als je 2 weken geleden ongesteld bent geworden, zit je nu midden in je vruchtbare periode! Je kan pas testen vanaf de dag dat je denkt dat je weer ongesteld moet worden. Dus ga uit van je langste cyclus, bijv. 30 dagen (ik noem maar wat). Dan kan je vanaf dag 30 testen.

    En waarom zoveel risico lopen als je niet zwanger wilt worden? Gebruik dan gewoon de pil.
    Mensen, het is zo simpel........... en voorkomt een hoop gestress..
    Nog even los van geslachtsziektes e.d...

    Reageer
Reageer op: grote kans op zwangerschap wanneer kan ik test doe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief