Lichte streepjes, iemand??

  • #1

    Ik heb gisteren voor het eerst een test gedaan. Er verscheen na 5 min. een heel licht streepje. Ik wilde nog niet van alles in mijn hoofd halen dus gisteravond 2 tests besteld van testjezelf. Een extra gevoelige test. Nu kon ik nog niet met mijn ochtendurine testen omdat ik de testen nog niet in huis had. Dus heb ik de ochtendurine opgevangen in glazen potje met deksel in de koelkast gezet.

    Ik heb de tests net uitgevoerd zoals het hoorde. Ik heb niet langer dan 5 minuten gewacht en er verschenen op allebei de tests een heel licht streepje, zie foto. De onderste test was nog 'bezig.' Kan ik dit interpreteren als zwanger?

    Ik ben nu 3 dagen over tijd, zit op dag 36. Of ben ik te vroeg? Ik ben bang dat het alsnog fout kan gaan. En weet dus niet zeker of ik zwanger ben of niet. Kan iemand mij ajb helpen? Ik hoor het graag.. Het zou mijn eerste kunnen zijn dus ik hoop dat iemand me kan helpen.

    Nog 1 ding; die bovenste test zag er binnen de tijd van het uitvoeren ongeveer zo uit, hij werd alleen na 10 min. iets duidelijker. Zegt dat wat? Er zat wel echt een streepje.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    "Dus heb ik de ochtendurine opgevangen in glazen potje met deksel in de koelkast gezet." Dat gaat dus niet werken. Je zult de testen toch echt met ochtendurine en meteen moeten doen. Na 10 minuten duidelijker worden zegt dus niets.
    Wacht even 2 dagen en doe een nieuwe test, maar dan 's ochtends met ochtendurine.

    Reageer
    #3

    Maar toch zie ik 2 streepjes.. Als ik niet zwanger zou zijn dan zouden het toch geen streepjes zijn? Het was echt binnen de tijd

    Reageer
    #4

    Maar de urine verkeerd gebruikt.

    Reageer
    #5

    Dus niet zwanger?

    Reageer
    #6

    Dat is een vraag die niemand kan beantwoorden. Doe over enkele dagen een nieuwe test met goede urine

    Reageer
    #7

    Vanmorgen een nieuwe test gedaan met ochtendurine van Clear Blue. Die gaf aan 1-2 weken zwanger. Kan ik er dan nu wel vanuit gaan dat ik zwanger ben?

    En dan nog iets. Ik werk op een kinderdagverblijf, dat is best pittig werk. Moet ik bang zijn voor een miskraam als ik hard werk? Ik til natuurlijk kinderen en het is geen rustig werk. Ik ben bang voor een miskraam en dus onzekerheid dat het deze week of wanneer dan ook nog fout kan gaan.

    Reageer
    #8

    Je kunt een bloedtest bij de huisarts laten doen, om heel zeker te zijn.
    "Moet ik bang zijn voor een miskraam als ik hard werk? Ik til natuurlijk kinderen en het is geen rustig werk. Ik ben bang voor een miskraam en dus onzekerheid dat het deze week of wanneer dan ook nog fout kan gaan." Dat is wel een beetje overdreven. Je hoeft je daar toch echt geen zorgen over te maken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Okee dankje? En miss nog een gekke vraag, ik ontdekte net een blauwe plek die zeer deed en een beetje bol en hard was. Kun je sneller blauwe plekken krijgen? Miss denk ik heel raar maar omdat ik niet weet waar die vandaan komt, zou het niet iets ernstigs zijn, leukemie ofzo?

    Ik ben gewoon best wel iemand die zich snel zorgen maakt..

    En wanneer kan ik de dokter het beste bellen, morgen? En wanneer de verloskundige? Ik ben niet ervaren met zulke dingen.

    Reageer
    #10

    En je hebt geen idee waar de blauwe plek vandaan zo kunnen komen?
    Je maakt gewoon eerst eens een afspraak bij een verloskundige.

    Reageer
    #11

    Nee denk het niet, miss onbewust gestoten. Moet ik me zorgen maken?? Het is er maar 1, maar staat dat dan gelijk in verband met leukemie?

    Reageer
    #12

    Een blauwe plek heeft toch niks met leukemie te maken.
    Heb je een angststoornis?

    Reageer
    #13

    Ja die heb ik.. Daarom vind ik het ook zo spannend dat ik zwanger ben. Tis echt een cirkel, ik ben blij als ik zwanger zou zijn maar ben dan ook zo'n figuur die van alles in haar hoofd haalt. En dan denk ik, ik moet niet teveel stressen want dat is weer niet goed..

    Reageer
    #14

    Je maakt je in ieder geval onnodig druk... en dat is ook niet goed.

    Reageer
    #15

    Hoi Tandor,

    Ik ben nog steeds niet ongesteld geworden en nu zou ik dan ongeveer 5 of 6 weken zwanger zijn, ik heb hierna geen test meer gedaan maar las nu dat als je hem in de 5e week doet het dan zeker is. Moet ik dan nu nog een test doen??

    Verder ben ik moe en zijn mn borsten opgezet. Ik ga maandag de verloskundige bellen.

    Reageer
Reageer op: Lichte streepjes, iemand??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief