Belangrijke vraag over baarmoederinfectie of zwangerschap

  • #1

    Goede middag,

    Jullie worden volgens mij helemaal gek van de vragen naar eventuele zwangerschappen. Hier dus nog een....
    Probleem: Ik heb als anticonseptie de Nuvaring. Als de ring in week 1 na de menstruatie te laat ingedaan wordt kan dit zorgen voor e.v. zwangerschap. Ik was vanwege haast te laat met het indoen van de ring. 1 of 2 dagen later heb ik gemeenschap gehad met mijn partner en de volgende dag voelde ik me erg belabbert. Duidelijk menstruatie pijn rechts onder in mijn buik. Maar theoretisch gezien kan je toch niet meteen zwanger raken? Wel had ik 5 dagen later (ong.) licht roze bloedverlies, maar 1 keer. Omdat ik zo'n last had van die zogenaamde menstruatie pijn ben ik langs de huisarts gegaan. Die zegt dat het eventueel een zwangerschap kan zijn of een baarmoeder infectie. Ik moet nu nog even wachten tot dat ik de test kan gaan doen, maar het is erg vervelend omdat ik nu moet wachten met mijn kuren voor die eventuele baarmoeder infectie. Ik heb hier verder geen ervaring mee en ik heb niemand in mijn omgeving die bekent is met de Nuvaring. Is er iemand die mij hier iets over kan vertellen? Iemand die ook last had van een baarmoeder infectie/irritatie/ontsteking? Ik heb ook al een week lang last van mijn darmen en misselijkheid. Ik dacht dat dit een buikgriepje, alleen dat had al over moeten zijn lijkt me. Dus maak ik me druk om niets?? Ik hoop dat iemand me hiermee iets kan zeggen.

    Reageer
    #2

    Volgens mij moet je gewoon wachten. Die sym. komen overeen met die ik had. heb je al zere borsten?? Het is erg verschillend. Miss is het toch die baarmoeder infectie. Nog nooit gehad. Wel kan het best zijn dat je zwanger bent. Vervelend he dat wachten en wachten?!!

    Reageer
Reageer op: Belangrijke vraag over baarmoederinfectie of zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief