Kan mijn vriendin zwanger zijn?

  • #1

    Beste allemaal,

    Ik heb een vraagje. Ik ben een man van 26 jaar en ik probeer zwanger te worden samen met mijn vriendin. Mijn vriendin is begin deze maand rond 5 januari ongesteld geweest en is sindsdien gestopt met de pil. Helaas waren wij waarschijnlijk te laat met ovulatie testen en weten wij niet zeker wanneer haar vruchtbaren dagen waren. Ons laatste seksuele gemeenschap was 21 en 22 januari. Wij hebben nu in de afgelopen 2 weken 3 zwangerschap testen gedaan waaronder vanmorgen (waarschijnlijk) te vroeg en die waren allemaal negatief. Wel is mijn vriendin nu sinds een week heel erg moe met een misselijk gevoel en heel opvliegerig met haar gedrag. Hebben wij nu de testen te vroeg gedaan? Of juist niet of is het uitgesloten dat ze zwanger kan zijn? Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.

    Groetjes!

    Reageer
    #2

    Om te testen was het nog te vroeg, Bovendien kan ze nu onmogelijk al zwangerschapssymptomen hebben. de klachten die ze heeft kunnen wel door het stoppen van de pil zijn. Ik zou er ook maar niet op rekenen dat zo snel al zwanger raakt. Hier is toch de wens de vader van de gedachte...

    Reageer
    #3

    Dankjewel voor de reactie. We gaan het nog aankijken en dan zien we wel hoe of wat er gebeurt. Ze moet naar verwachting een deze dagen ongesteld worden. Weet u misschien wanneer wij het beste eventueel nog een zwangerschapstest kunnen doen?

    Reageer
    #4

    Als de menstruatie zou uitblijven kunnen jullie opnieuw testen

    Reageer
    #5

    oke dan gaan wij dat zeker doen mocht het van toepassing zijn. Kunt u mij vertellen waarom wij te vroeg getest hebben op een zwangerschap? Vind dat handig om te weten voor in de toekomst.

    Reageer
    #6

    Testen kun je in principe pas 2 -2,5 weken na de vermoedelijke conceptie( lees seks)

    Reageer
    #7

    oke top, Dus als wij dit weekend gaan testen mocht de menstruatie uitblijven dan is een test wel betrouwbaar? 

    Reageer
    #8

    Ik schreef 2 - 2,5 week... Of als de menstruatie uitblijft.Maar aangezien je vriendin pas met de pil is gestopt, weten jullie niet precies wanneer ze ongesteld zou moeten worden.

    21 januari plus 14 dagen in het gunstigste geval is dan na het weekend

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oke we gaan het in de gaten houden, dankje voor de tips.

    Reageer
    #10

    Ik zag op deze pagina https://moeders.nu/3-weken-zwanger/#onderzoek een leuk onderzoek naar de eerste zwangerschapssymptomen. Er staat bij welke symptomen je kunt verwachten enzo. Ik zie dat al bijna 7.500 mensen het onderzoek hebben ingevuld, je kunt dan ook zien wat al deze andere vrouwen hebben ingevuld en deze symptomen vergelijken met die van je vriendin.

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Kan mijn vriendin zwanger zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief