Innestelbloeding/zwanger of niet?

Online ZorgZus
 • #1

  Beste Vrouwen,
  Voor de maand Mei heb ik veel bloedverlies gehad. Ik ben begin van de maand begonnen met de pil en na een week ben ik gestopt. op 6 mei heb ik seks gehad en op 8 mei begon ik te bloeden. Ik heb dus begrepen dat het komt doordat ik in die week ben gestopt met de pil. Bloeding heeft 5 dagen geduurd. Op 16 mei begon ik weer te bloeden (dat was mijn menstruatie datum) ook weer 5 dagen. En gister bij het afvegen merk ik dat ik weer bloed. Ik heb op 27mei weer seks gehad. ik probeer zwanger te worden maar die levert ontzettend veel verwarring op. Bloed is niet heftig zoals mijn menstruatie periode. Klein beetje bloedverlies bij het afvegen en inlegkruis een paar druppels.
  Kan dit een innestelbloeding zijn? 3 dagen na intiem gemeenschap te hebben of heb ik gewoon pech dat ik voor de zoveelste keer niet zwanger kan raken. Huisarts stuurt mij elke keer weg.

  Hopelijk kan iemand mij hier helpen.

  Reageer
  #2

  3 dagen na de seks kun je geen innestelingsbloeding krijgen. Dat is sowieso veel te vroeg. Na 3 dagen ben je nog helemaal niet zwanger.

  Ik vind het wel een beetje verwarrend. Als je toch probeert zwanger te raken, waarom begin je dan met de pil ? je maakt het vooral voor jezelf lastig...die week pil gooit je hele cyclus in de war.

  Lees eens:
  http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/zwangerschap/148862-wij-willen-een-baby.html

  Reageer
  #3

  Reden waarom mij is aanbevolen is om de pil te gebruiken is dat ik in de maand NOV, DEC en Jan 2 a 3 keer een bloedverlies heb gehad. Om het op 1 lijn te krijgen is mij voor de pil voor geschreven.

  Reageer
  #4

  Dat kan natuurlijk maar dan is het toch niet de bedoeling geweest om ze meer 1 week te nemen.....dat zet dan geen zoden aan de dijk

  Reageer
Reageer op: Innestelbloeding/zwanger of niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief