negatieve test maar geen menstruatie

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik zit midden in een dilemma! Ik ben namelijk niet aan de pil en ik heb seks gehad met mn vriend. En natuurlijk het eerste waar iedereen aan denkt is zwangerschap. Maar het punt is ik was eerst een week overtijd en ik heb toen een test gedaan, die was negatief, nu ondertussen heb ik 5 testen gedaan en ik ben nu bijna 3 maanden overtijd. Ik heb alle zwangerschapssymptonen zou het toch kunnen dat ik zwanger ben maar op een 1 of andere manier mijn urine niet aanslaat op de testen ? Graag wil ik wat tips hebben en misschien heeft iemand dit ook gehad ? En hoe is dar afgelopen ? Alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Het komt niet vaak voor maar het kan zijn dat je urine niet pakt. Ga naar de huisarts en vraag daar voor een bloedtest hij kan dit namelijk zo laten beoordelen.
  Ik hoop dat als je daadwerkelijk zwanger bent het kindje ook gewenst is anders wordt het hoog tijd dat je gaat kijken voor een abortus.

  Reageer
  #3

  Dankjewel voor je tip,
  Ik zal eerlijkzeggen bij de eerste keer dat ik ging testen hoopte ik dat het niet zo was omdat ik nog erg jong ben, maar ik heb er wel goed over nnagedacht, en als het toch zo is ., is het kindje van harte welkom en ik zal het een goed leven bieden samen mer mijn vriend..
  We hadden het erover. Als ik toch niet zwanger ben, gaan we het proberen om toch een kindje te krijgen dus het hele zwanger zijn is geen probleem .
  Alleen hoe dit verliep vond ik gewoon raar. Omdat ik echt alle. Zwangerschapssyntomen heb , maar toch een negatieve test heb en dat nog terwijl ik 3 maanden overtijd ben, dus ik ging aan mezelf twijfelen .

  Reageer
  #4

  Fijn dat jullie er samen in ieder geval wel klaar voor zijn voor als je wel zwanger bent. En ook dat jullie anders in ieder geval zwanger willen gaan worden.
  Ga je nu een afspraak maken bij de huisarts? Je kunt namelijk met 12 weken zwangerschap al doorgestuurd worden voor de eerste echo. Daarop kun je dan zien of alles ook goed is want die kans zit er natuurlijk ook nog in. Dat je wel zwanger bent geworden maar dat het uiteindelijk een miskraam is geworden die niet afkomt. Ik hoop het natuurlijk niet voor je aangezien het kindje wel gewenst is.
  Ik zou het leuk vinden als je hier ngo eens schrijft hoe het afgelpoen is.

  Reageer
  #5

  Oh dus dat kan het ook zijn ... Een miskraam? Kan dat zo zijn dat daarom alle testen negatief zijn? En wat als ze het een miskraam is, hie word het eruit gehaald? Want ik ben zelf heel erg bang voor ziekenhuizen op dat soort gebied, natuurlijk ga ik een afspraak maken, en dan laat ik het zeker weer horen ! Ik ga morgen gelijk bellen ๐Ÿ˜‰

  Reageer
  #6

  De kans op een miskraam en dat je er niks van gemerkt heb is maar klein hoor. Hoop niet dat ik je onnodig bang hebt gemaakt hiermee.
  Eerst maar eens afwachten wat de dokter zegt.

  Reageer
  #7

  Hoi sorry voor de laate reactie , maar de dokter zegt agwachten, ik heb namelijk een eigewiijze dokter, vreselijk , maar ik ga a.s woensdag naar mn haptonoom dus dan vraag ik het daar wel, en ondertussn doe ik morgenochtend nog een test , maar ik hou je op de hoogteu ๐Ÿ˜‰

  Reageer
  #8

  Ik heb een test gedaan en ik ben dus wel zwanger, wel raar dat het nu na 3 maanden en 2 weken pas positief is ! Maar nu weet ik wel zeker wat er aan de hand is haha, we zijn hier alkemaal heel erg blij, en ik hoop dat het een mooie zwangerschap word, bedankt voor de tipz

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Gefeliciteerd! Ik zou dan ook nu zo snel mogelijk een afspraak gaan maken bij een verloskundige dan kun je waarschijnlijk meteen een echo krijgen omdat bij jou de termijn nu absoluut niet duidelijk is. Meestal krijg je die al bij een week of 8-10 dus in jouw geval mag je waarschijnlijk al meteen voor een echo komen!
  Geniet er lekker van!

  Reageer
  #10

  Hallo allemaal, ik heb een drimgende braag. In december ben ik bevallen van een zoon. Helaad was hij te vroeg geboren met 29 weken. De vroeggeboorte kwam waarschijnlijk door zijn syndroom. Syndroom van apert! Na 3 dagen is hij helaas een sterretje. Het volgende....ik heb na mijn bevalling een regelmatige cyclus. Al was deze de laatste maand 1 week te vroeg. Nu deze maand ben ik 4 dagen overtijd! Schrik dus! Maar ook ook een beetje vreugde. Alleen zijn de 2 zwangerschapstesten 2 verschillende merken die van de kruidvat en clearue negatief! Elke dag heb ik menstruatie achtige pijntjes en krampen en menstruatie blijft uit? Bijn mijn vorige zwangerschap heb ik 3 dagen voir maandstonden posituef getest. Als ik dus wel zwanger ben moet ik doordat ik mi vorige zwangerschap niet goed verlopen is vroeg onderzocht worden. Wat moet ik nu doen? Afwachten? Nu al huisarts bellen? Ik denk elke dag dat mijn menstruatie komt maar blijft uit. Ik weet het niet meer....hoop snel iets te horen al vast bedankt!

  Reageer
  #11

  geen abortus schatje just embrace the kid

  Reageer
  #12

  hoi iedereen

  ik ben 23 en ben al 2 dagen overtijd, wel buikpijn, licht pijnlijke borsten en geregeld last van brandend maagzuur, zwangerschapstest was negatief, wie weet raad?

  Reageer
  #13

  Met 2 dagen over tijd heeft een zwangerschapstest geen zin.
  zwangerschapstesten kunnen worden gebruikt vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen.
  Sommige zwangerschapstesten kunnen worden gebruikt vanaf vier dagen voordat je ongesteld zou moeten worden.
  Dus om een zwangerschapstest te doen moet je nog even geduld hebben.
  Als het goed is stond dat dus ook in de bijsluiter.

  Reageer
  #14

  Mijn menstruatie had de eerste moeten beginnen
  In de bijsluiter stond dat deze test gebruikt kon worden vanaf de eerste dag van de menstruatie

  Ik had ook ergens gelezen, dat het wel eens voorkwam dat een vrouw de menstruatie een maand oversloeg, en de volgende maand wel weer gewoon ongesteld werd, maar goed, als je plannen hebt (zowel een kinderwens, als een vakantie) is het natuurlijk niet handig als je niet weet waar je aan toe bent

  Maar ik zal je advies opvolgen, bedankt

  Reageer
  #15

  Alweer een week verder, weer een negatieve test, en nog steeds geen menstruatie, ik heb eind Maart (dit jaar) mijn mirena spiraal laten verwijderen, dus eind maart wat bloed, begin april mijn eerste menstruatie, en deze maand dus niks, heeft iemand dit eerder gehad, ervaring mee?

  Reageer
Reageer op: negatieve test maar geen menstruatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief