Innesteling?

Online ZorgZus
 • #1

  Al een tijdje zijn mijn man en ik aan het proberen een kindje te krijgen. Tot op heden is dit niet gelukt..heb al getempt, ovulatietesten gedaan enz maar er is eigenlijk nooit een echte LH piek te vinden..betekent dit dan dat ik geen eisprong heb? Ben al jaren gestopt met de pil(in het begin niet om kids te krijgen maar om de pil uit mijn lijf te krijgen) en heb een hele onduidelijke cyclus, van heel kort naar heel lang, geen pijl op te trekken...De laatste tijd standaard cyclus van 35 dagen alleen afgelopen maand op dag 28 al een bloeding die veel minder heftig was en ook meer donkerrood (en soms roze) en ook maar twee dagen..zit nu op dag 30 en het is alweer voorbij....Mijn vraag is eigenlijk zou dit een innestelingsbloeding kunnen zijn, ik vind het zo raar dat het zo anders was, meer donkerrood bloed en ook minder...?

  Reageer
  #2

  zijn jullie al doorverwezen naar een gynacoloog?
  over je menstruatie valt zo niet veel te zeggen. je zou over een paar dagen kunnen testen.
  groetjes, Brenda

  Reageer
  #3

  Hoi Brenda, wat fijn zo'n snelle reactie! Nee we zijn niet doorverwezen maar we zijn nu een maand of tien denk ik 'teleurgesteld' en we hebben altijd gezegd dat we niet de medische molen in willen..Toch begint het me nu toch wel wat dwars te zitten, is er iets mis in mijn lichaam, heb ik wel een eisprong enz enz..Had net ook wel weer beetje donkerrood bloedverlies maar het blijft anders dan bij een menstruatie, dan heb ik ook altijd krampen maar nu helemaal niet...Begrijp af en toe niks meer van mijn lichaam!

  Reageer
  #4

  zou toch verwijzing voor gynacoloog vragen, je kunt altijd nog bepalen welke behandelingen je wel of niet wil.
  ook wordt het zaad van je man dan eerst getest.
  groetjes, Brenda

  Reageer
  #5

  Ja dat begrijp ik ook wel alleen was mijn vraag dus of het toch een innesteling zou kunnen zijn omdat het zo anders was dan bij een menstruatie, zag er anders uit en ook korter enzo....het is na twee dagen alweer gestopt en dat is bij mijn menstruaties nooit zo...Natuurlijk zou ik kunnen testen alleen vroeg ik me gewoon af of er mensen zijn met dezelfde ervaring..

  Reageer
  #6

  Zit nu op dag 35 maar nog steeds niet ongesteld, alleen dus die minder hevig en donkerrode bloeding zonder krampen vorige week...Test is nog steeds negatief maar begrijp helemaal niks meer van mijn lichaam..

  Reageer
  #7

  alleen daarom al zou ik naar de gynacoloog gaan, hij kan eens kijken hoe het is met de hormoonbalans.
  groetjes, Brenda

  Reageer
Reageer op: Innesteling?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief