zwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb een vraag, ik moet morgen ongesteld worden maar ben sinds een paar dagen misselijk,vermoeid.
  Onderbuik is ook een beetje opgezet.

  Ik heb vandaag een test gedaan maar die was negatief. Wat kan ik nu nog doen? De misselijkheid gaat maar niet weg .

  Reageer
  #2

  je kan niets anders doen dan over een paar dagen weer testen als je niet ongesteld bent geworden.
  er bestaan test die wat eerder ontdekken als je zwanger bent, vraag er even naar bij de apotheek.
  Anders wachten en gewoon b.v. een Kruidvat test kopen.
  groetjes, Brenda

  Reageer
  #3

  Zou ik morgen ook een test kunnen doen?

  Reageer
  #4

  Ja, dat kan maar het advies van Brenda even een paar dagen te wachten geeft jou meer zekerheid. De huisarts adviseert vaak over een weekje weer te testen. Succes.

  Reageer
  #5

  Ik moest vandaag ongesteld worden maar ik ben t nog steeds niet. Voel van alles gebeuren, vertoon ook symptomen maar weet niet of ik nu al kan testen of toch even moet wachten?
  Mijn cyclus is altijd regelmatig en kan er zowat de klok op gelijk zetten.

  Wat kan ik doen? ik nl volgende week een met vakantie..

  Reageer
  #6

  als je het geld er voor over hebt kun je wat meer testen kopen, je kunt altijd testen, maar nu negatief geeft dus geen zekerheid, dan moet je alsnog over een paar dagen testen.
  vandaar altijd advies om wat langer te wachten.
  groetjes, Brenda

  Reageer
  #7

  hoi hoi,

  ik hoop dat iemand mij kan helpen.
  ik ben sinds januari gestopt met de pil en ik heb daarna 2 menstruatie's gehad.

  Ik zou volgende week zaterdag mijn volgende menstruatie moeten krijgen.. maar ik heb vandaag al de hele dag last van lichte menstruatie pijn.
  kan dit een innesteling zijn ? lijkt mij niet want dat zou erg laat zijn.
  en ik weet zeker dat het pas volgende week moet komen want de voorgaande menstruatie's waren op keurig op tijd.

  wie kan mij helpen?

  groetjes sonja.

  Reageer
  #8

  De een ervaart de innesteling anders dan de ander. Soms wordt er een steekje gevoeld, en som een drie dagen zeurderig gevoel. De meesten voelen helemaal niets.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Gynaecologen en verloskundigen zijn het niet eens of de innesteling kan worden gevoeld. Sommige vrouwen menen dat ze dit wel degelijk ervaren hebben. Veel vrouwen voelen er niets van. Een innestelingsbloeding vindt meestal plaats ongeveer een week voordat je ongesteld wordt, of een week na de ovulatie, het is maar hoe je rekent. Hoe dichter het op de volgende verwachte menstruatie is, des te kleiner is de kans dat het een innesteling is. En als de menstruatie er al snel op volgt is dat eigenlijk het teken dat het bloedverlies dat als innestelingsbloeding werd gezien, toch een normale menstruatie is. Ongeveer 30% van de vrouwen ervaren deze innestelingsbloeding. Het feit dat je dit niet gehad hebt, betekent dus niet dat je niet zwanger zou kunnen zijn. De innestelingsbloeding is meestal ouder bloed, dat donkerder gekleurd is, bruin of soms zelfs zwart, omdat het op weg van de uterus naar de vagina al stolt.

  Reageer
  #10

  Ik zou toch nog even wachten met testen. Probeer het over een dag of 5 - 7 nog eens. Dan zou de test toch echt wel positief moeten zijn. Misschien kan je een bloedtest aanvragen bij de huisarts voordat je op vakantie gaat? Dan weet je het meteen zeker.

  Reageer
  #11

  IK ben nu officieel al 2 dagen overtijd en nog geen ongi te bekennen. Vanmorgen hield ik t niet meer en toch maar weer getest en jammer genoeg ook negatief.
  De misselijkheid komt met vlagen alleen ben ik vandaag zoo moe , wil niets heb geen zin in totaal niets.... Ik wordt gek van de spanning!De gadachte van wel of niet zwanger is echt funest..

  Ik wacht nog tot maandag als ik dan nog niet ongi ben dan ga ik de huisarts maar bellen.

  Ik heb dit nog nooit meegemaakt...

  Reageer
  #12

  HOi ,, Ik ben vandaag 4 dagen overtijd en vanmorgen licht roze slijmverlies gehad. Verder is mijn tempratuur wel wat hoger dan normaal. Afgelopen week 2 maal getest en beide negatief. Mijn huisarts is 2 weken met vakantie en er is een vervanger voor alleen maar noodgevallen. Ik weet niet wat ik nu nog kan doen, mijn buik is best opgezet en ik ben zoo moe, ga morgen met vakantie maar ben zoo emo dat ik geen eens zin heb om in te pakken...

  Wie herkent zich hierin? Of moet ik morgen nog een x testen? Er zijn ook verhalen dat vrouwen tijdens de zwangerschap ook menstrueren?

  Ik ben zo benieuwd of iemand dit ook heeft meegemaakt?

  Reageer
  #13

  als je dit zo schrijft lijk je inderdaad wel zwanger.
  koop een test die heel nauwkeurig is, die je ook al kan gebruiken voordat je overtijd bent.
  succes, Brenda

  Reageer
  #14

  Ik zou je willen adviseren rustig aan te doen en over een dag of 5 nog eens te testen zoals Brenda al zegt. Je kunt er nu weinig aan doen, behalve goed voor jezelf zorgen. Afwachten en rustig aandoen dus.

  Een enkele keer roze afscheiding is op zich niet zorgelijk trouwens.

  De vervangende huisarts is trouwens verplicht acute medische problemen te behandelen dus als jij vind dat je hulp nodig hebt, bel dan gerust met de vervangende huisarts.

  Reageer
  #15

  Hoi Brenda,
  Bedankt voor je reactie, Ik ben vandaag naar de apotheek geweest en daar uitgelegd wat er nu aan de hand is , ik heb een test meegekregen die wel erg nauwkeurig moet zijn. Vanmorgen had ik nog licht roze slijmverlies en nu is t weg... Mijn buik is echter wel flink opgezet ( althans voor mijn gevoel)

  De test ga ik morgen ochtend doen , ga kapot van de zenuwen.... En mocht dat geen uitsluitsel geven dan bel ik toch de vervangende arts, ga morgen middag met vakantie dus hoop wel met een gerust weg t gaan.

  Reageer
Reageer op: zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief