beetje raar maar Zwanger zonder sex??

  • #1

    Hallo ik heb een vraagje waar ik eigenlijk een beetje mee zit. Ik denk zelf dat de kans erg klein is maar toch wil ik het navragen.

    Ik was laatst een beetje aan het knuffelen met me vriend ik had gewoon alles aan kleren enzo. Toen ik opstond merke ik dat mijn broek een beetje nat was(bij mijn been)Hij was blijkbaar klaargekomen..
    Nu ik hoor dat zaadcellen ook vanzelf er heen kunnen gaan..Kan het zijn dat er zaadcellen bij mijn vagina zijn terecht gekomen? alleen ik had ook een maandverband om omdat het de laatste dag van mijn ongesteldheid was.

    Alleen raakte het sperma ook met mijn hand aan omdat ik dacht van wat is dit nou, ik heb mijn broek gewoon afgeveegd.
    ik was ongeveer 15 minuten later thuis en ging douchen alleen tijdens het douchen raakte ik mijn vagina wel aan om schoon te maken.. en bedacht mij nadat ik dit allemaal had gelezen dat ik ook aan dat sperma zat omdat ik niet wist wat het was.. Kan hierdoor iets gebeuren?

    Het is misschien en een onzin verhaal en belachelijk maar ik zit er echt mee

    Kan iemand mij antwoord geven aub..

    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hoi meid, ik studeer zelf verpleegkunde en je hoeft je helemaal geen zorgen te maken, want zo makkelijk kun je niet zwanger maken!!
    Ten eerste sperma leeft niet in de buitenlucht, dus ook al is het op je vingers gekomen en deze komt in je vagina zijn dat gewoon dode zaadcellen, Ten tweede als je zwanger wilt raken moet je vriend echt in je vagina zijn klaargekomen.
    Sperma leeft 2 a 3 dagen in de baarmoeder.

    Dus maak je geen zorgen;) gr marie

    Reageer
    #4

    Hoi Marrie,

    Klopt dat echt wat je zegt?
    Want ikzelf heb ook het zelfde probleem en zit er best wel mee. Ik ben daarna wel gewoon twee keer op tijd ongesteld geworden.

    Reageer
    #5

    Spermacellen kunnen 48 uur in leven blijven als ze in een vochtig milieu zijn!!! Dus als je vriend zich afgetrokken heeft en sperma aan zijn handen heeft gekregen (of in zijn mond) en hij gaat jou daarna vingeren of beffen, dan kunnen de spermacellen heel goed in je vagina komen en kun je dus wel zwanger raken!

    Reageer
    #6

    Ik ben daarna wel gewoon twee keer op tijd ongesteld worden en de volgende mensturatie is pas volgende week. Heb daarna ook niks meer gedaan met mijn vriend. Hoe groot is de kans dat ik zwanger ben?. Ik ben gewoon ongesteld geworde zoals altijd en dat wel twee keer na wat ik met mijn vriend heb meegemaakt. Ik heb ook een zwangerschapstest gedaan waarvan de uitslag negatief was. Zit dit gewoon tussen mijn oren, omdat ik het echt helemaal niet wil?. Ik durf er ook niet mee naar de dokter, vandaar dat ik het hier vraag.

    Gr,

    Chantal

    Reageer
    #7

    Ik ben na dat wat ik me tmijn vriend heb meegemaakt op tijd ongesteld geworden, ik ben dus niet overtijd ofzo. Ook heb ik een zwangerschaptest gedaan waaruit blijkt dat ik niet zwanger ben. Denk dat het gewoon tussen mijn oren zit?. Hoe groot is de kans dat ik zwanger ben?

    Reageer
    #8

    Chantal, je zegt dat je al 2x ongesteld bent geweest ná de laatste keer met je vriendje. En dat je een zwangerschapstest hebt gedaan die negatief bleek. Waarom denk je dan dat je nu zwanger kunt zijn? Wat is er dan nog meer gebeurd? Waarom ben je nu zo onzeker?
    Groetjes, Merel

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi Merel,

    Bedankt voor je reactie. De reden dat ik zo onzeker ben is, dat ik op internet wel eens leez dat mensen gewoon ongesteld worden en de test negatief is terwijl zij wel gewoon zwanger zijn. Dit maakt mij heel erg bang:(. Mijn menstruaties zijn gewoon zoals tijd en even heftig. Mijn vriend is naar het buitenland, dus heb daarna geen sexuele contact gehad.

    Ik heb nu een opgezette maag. Precies boven mijn navel is het wat dikker geworden. Moet heel veel boeren. Ben heel vaak duizelig, msschien in dit ook een reden dat ik me zo onzeker voel. Zou dit misschien iets anders kunnen zijn?

    Ik denk echt dat het tussen mijn oren zit, ik druf het ook met niemand te bespreken.

    Reageer
    #10

    Hallo Chantal,
    Je vriendje is in het buitenland en zonder spermacellen kun je echt niet zwanger raken hoor! Ik denk dus dat je je zenuwachtig maakt om niets! Daar krijg je die opgezette buik van: je maakt de hele situatie veel te spannend voor jezelf! Ga lekker naar buiten, spreek af met vriendinnen of ga sporten. Je zult zien dat zodra je niet meer aan je buik denkt, het boeren ook vanzelf overgaat. Probeer het maar!
    Groetjes, Merel

    Reageer
    #11

    Hoi Merel,

    Idd zonder spermacellen kan ik niet zwanger raken, maar ik denk nog aan dat ene keer dat hij wel hier was. Ik zou dan anders gewoon niet op tijd ongesteld worden en ook geen negatieve test hebben? Ik vind het fijn dat ik het zo kan bespreken. En bedankt voor je reactie, dit maakt mij wel wat rustiger. Ik heb idd gelezen dat deopgezette maag door stress kan komen:(.

    Gr,

    Chantal

    Reageer
    #13

    hallo,

    ik ben een meisje van 16 en ik heb nog nooit sex gehad met mijn vriendje.
    maar ik heb wel een keertje droog gevreeën met hem. dat betekent dat we onze onderbroeken nog aanhadden. toen is hij klaargekomen kan het zijn dat ik daardoor zwanger ben geworden? want het is nu al 38 dagen sinds de vorige keer dat ik ongesteld was..

    ook ben ik een keer met mijn vinger in mijn vagina gegaan terwijl ik daarvoor even zijn onderbroek had aangeraak op de plaats van zijn penis..

    ik ben er bang voor omdat ik nu al zo lang niet ongesteld ben geweesd. vorig jaar had ik het ook een keer maar dat waren maar 34 dagen..

    ik hoop dat iemand kan antwoorden??

    groetjes,

    Reageer
    #14

    Ja, als je met jouw vinger sperma in jouw vagina hebt gebracht, kun je zwanger zijn. De kans is wel erg klein. Heb je al een test gedaan?

    Reageer
Reageer op: beetje raar maar Zwanger zonder sex??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief