Temperaturen

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik ben vorige maand gestopt met de pil. Ik ben al eens eerder gestopt met de pil, maar door omstandigheden weer 4 maanden de pil geslikt. Ik ben meteen begonnen met temperaturen. Nou schommelt mijn temperatuur heel erg. Vorig weekend ging ie opeens flink omhoog en nou weer gedaald. Ik heb toen wel mijn eisprong gevoeld.
  Ik zie op internet overal staan dat de temperatuur voor de eisprong lager moet zijn dan ervoor. Is er iemand die herkend wat ik heb ?
  Zou het kunnen dat ik nog aant ontpillen ben ? Maar dan zou ik ook geen eisprong hebben en ik heb die duidelijk gevoeld.

  Groetjes

  Reageer
  #2

  Ontpillen wil alleen maar zeggen dat er nog geen regelmaat in zit, niet dat je (nog) geen eisprong hebt (gehad).
  Je hebt hem duidelijk gevoeld.
  Waar maak je je dan zorgen om?

  Reageer
  #3

  Je bent net vorige maand gestopt met de pil. Het kan dat je lichaam moet ontpillen en misschien ook wel niet. Temperaturen heeft helemaal geen zin. Het enige wat je ermee bereikt is dat je obsessief bezig bent om zwanger te raken en dat heeft een snelle zwangerschap nog nooit bevorderd. Sowieso is een keer "gewoon ongesteld"worden na het stoppen met de pil wel prettig. Dan weet je dat je lichaam werkt zoals het moet werken en is temperaturen echt overbodig.

  Reageer
  #4

  tempraturen is alleen nuttig om te kijken of je een eisprong heb ja of nee, maar het zeker geen manier om zwanger te worden. zodra je tempratuur stijgt heb je je eisprong al gehad en ben je te laat om die ronde nog zwanger te worden.
  als je denkt dat je een eisprong heb gevoeld zou ik gewoon voorlopig proberen om het gewoon normaal te doen en niet met al die poespas erom heen dat kan altijd nog en dat is zeker geen pretje.
  succes verder groetjes jo

  Reageer
Reageer op: Temperaturen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief