Nu al ongesteld

  • #1

    Ik ben 3 weken geleden gestopt met de pil omdat we graag een kindje willen. Nu ben ik gister al ongesteld geworden, een week te vroeg dus eigenlijk volgens mijn normale (pil) cyclus. En meteen ook veel mensruatieklachten zoals een wee gevoel en pijn in de onderbuik etc. Ik zou eigenlijk volgende week zaterdag pas ongesteld moeten worden. Weet iemand of dit normaal is?

    Groetjes, Tanja

    Reageer
    #2

    als je net gestopt bent met de pil moet je ontpillen.De een wordt dan na 6 weken pas ongi en jij wat eerder dan gebruikelijk.
    Het is dus heel normaal.

    Reageer
    #3

    Okee, mooi, dank je ๐Ÿ˜‰ Dus dit is zeg maar het begin van mijn (natuurlijke) cyclus en dan zou er over ongeveer 2 weken een eisprong plaats moeten vinden? Of moet je dat rekenen vanaf de laatste dag van je menstruatie?

    Reageer
    #4

    Hoi,

    Vanaf de 1ste dag van je menstruatie gerekend zou je rond dag 14 een eisprong moeten/kunnen hebben. Ook kan dat per persoon heel erg verschillen, de een heeft het eerder de ander later en er zijn mensen die niet elke maand een eisprong hebben en mensen die 2 x per maand een eisprong hebben.
    Luister goed naar je lijf, vaak merk je aan de behoefte aan sex wel wanneer je het vruchtbaarst bent(geld niet voor iedereen). Verder kun je temperaturen of een ovulatietest doen. Maar als je net "begint" met kindertjes maken zou ik gewoon lekker gennieten en geen toestanden er bij halen en gewoon wel "zien".
    Veel succes! En helaas worden de menstruatieklachten idd zonder pilgebruik vaak erger!!!

    Reageer
    #5

    Nou de klachten zijn net als vroeger voordat ik ooit met de pil begon, haha! Veel erger dus. Maar goed, ik ben allang blij dat mijn lijf uit zichzelf ongesteld wordt, dat is een goed begin na 10 jaar pilgebruik. En inderdaad, we beginnen nog maar net dus het zal niet meteen raak zijn. Het komt zoals het komt. Bedankt voor je reactie in ieder geval.

    Groetjes, Tanja

    Reageer
Reageer op: Nu al ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief