grote tepels en dikke bovenbuik

  • #1

    Hallo, ik wist niet echt onder welke categorie ik dit moest zetten, sorry daarvoor, maar ik zou mijn situatie zo goed mogelijk proberen te om schrijven!

    Ik had dus veel weken terug seks, ik was 18 uur telaat met de pil (19/20(?) pil) maar we deden het wel met een condoom.. en paar weken terug krijg ik dus een dikke bovenlaag en kreeg ik moeite met poepen en ik dacht er eerst niets van want ja we deden het met een condoom weet u wel.ik had verder geen zwangerschap klachten, ik was gewoon nog ongesteld en kreeg die kleine dikke bloed stukjes nog dus ja. En nu kan ik eindelijk een beetje poepen met medicatie wat dikke prima is. Maar ik merk dat mijn tepels wel groter zijn dan normaal en ook een beetje donkerde van wat ik mij kan herringeren. Ze zijn verder niet gevoelig als ik er aan zit of iets, gewoon wat donkerde. Dus mijn vraag is. Ben ik zwanger of heb last van iets anders?

    Reageer
    #2

    Je kunt toch niet zwanger met een condoom...

    Reageer
    #3

    Ik dacht ik vraag even, stel voor er zat gat in/is stuk gegaan😅

    Reageer
Reageer op: grote tepels en dikke bovenbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief