Kans op zwangerschap?

Online ZorgZus
 • #1

  Hi. Mijn vriend en ik hebben geslachtsgemeenschap gehad op de dag van mijn ovulatie. Hij is ook toen klaargekomen. Dit is nu 2 weken geleden. Ik heb een hele regelmatige cyclus en ik hou het bij via een app. Ik zou vandaag ongesteld moeten worden en vaak word ik dan een dag eerder ongesteld, maar ik ben nog steeds niet ongesteld. Heb ik kans op zwangerschap? Ik ben sinds januari gestopt met de pil.

  Reageer
  #2

  Vandaag is ook nog niet om. 14 dagen na de seks kun je een zwangerschapstest doen

  Reageer
  #3

  Hoi. Vandaag mijn 2e NOD, heb al wel getest, negatief. Was niet met mijn ochtendurine. Ik wacht het maar af tot ik ongesteld word. Mijn cyclus is meestal altijd netjes maar nu zeer door de war.

  Reageer
  #4

  Ik word toch ongeduldig... Als ik voor zaterdag nog niet ongesteld word dan ga ik zaterdag maar weer een testje doen. Misschien was er nog niet genoeg hcg in mijn urine. Ik ben nooit 3 dagen overtijd en nu ik niet aan de anticonceptie ben en op mijn ovulatie gemeenschap heb gehad maak ik me toch zorgen...

  Reageer
  #5

  Hoi.
  Ik ben gisteren ongesteld geworden, ik was 4 dagen overtijd. Althans dat dacht ik, maar het is nu al 18 uur later en ik heb nog steeds elke keer maar een klein beetje bloedverlies. Het ziet er niet uit als een normale menstruatie. Het bloed is of roze of het is bruinig. Wat kan ik het beste doen? Misschien toch even langs de dokter of gewoon nog even afwachten. Is er een kans dat ik alsnog zwanger ben?

  Reageer
  #6

  Doe gewoon nog een een test maar dan wel met ochtendurine

  Reageer
Reageer op: Kans op zwangerschap?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief