menstruatie

 • #1

  Hallo,

  Ik ben eind maart geopereerd aan een blindedarmontsteking, net daarvoor heb ik mijn menstruatie gehad en heb toen aan het eind van de menstruatie nog twee dagen geslikt. Daarna heb ik de pil niet meer geslikt. Normaal gesproken zou ik afgelopen maandag mijn menstruatie moeten krijgen, maar hij blijft vooralsnog uit. Zou dit te maken kunnen hebben met de operatie en alles er omheen? In de periode dat ik nu gestopt ben heb ik wel een aantal keer onveilig gevreeƫn.
  Ik heb nu vanaf het moment dat mijn menstruatie moest beginnen wel continue buikpijn.

  Reactie
  #2

  Als je denkt dat je zwanger bent, dan moet je een zwangerschapstest doen. Maar het is inderdaad goed mogelijk dat de menstruatie verlaat is door het operatieve ingrijpen ten bate van de appendicitis. Misschien moet je nog even wachten en wat meer tijd nemen om goed te herstellen. Zo'n operatie is voor je lichaam niet iets kleins dat het zo weer verwerkt heeft, maar dat zul je wel merken aan je energie en vermoeidheid.

  Reactie
  #3

  Je lichaam kan ook gewoon aan het ontpillen zijn.
  Ik weet niet hoe lang je de pil hebt geslikt, maar als je bent gestopt (operatie of niet), dan moet je lichaam zowiezo weer de natuurlijke cyclus gaan oppakken. Bij sommigen komt deze gelijk weer op gang en wordt men een maand na stoppen met de pil weer ongesteld. Bij anderen kan het wel maanden duren voordat de cyclus zich heeft hersteld.

  Mogelijk speelt de operatie wel een rol, in die zin dat er een belasting voor je lichaam bij is gekomen (het herstel). Dit maakt dat het ontpillen misschien langer duurt?
  Aan de andere kant hoeft dit niet.

  Je kan idd ook gewoon al zwanger zijn. Sommige vrouwen hebben idd buikpijn op het moment dat ze ongesteld moeten worden. Dit heeft met de groter groeiende baarmoeder te maken en het ingraven van het vruchtje.

  Zou gewoon even testen. Succes!

  Reactie
Reageer op: menstruatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief