Ring op echo, wel of niet zwanger

 • #1

  hallo,

  vorige week een echo gehad 19-2-09
  inv met evt zwangerschap heb alle tekenen
  op de echo was wel een ring te zien dus zoals het er uit zag wel zwanger maar nog heel pril moet 5-3 terug komen .

  maar nu afgelopen donderdag alsnog getest omdat me dat toch leuk zou zijn om dat alnog te doen maar deze was negatief hoe kan dit? wel of niet zwanger?

  Reactie
  #2

  Heel vervelend zulke tegensrijdige berichten!

  En je hebt geen onverwacht bloedverlies gehad? Of andere dingen die kunnen wijzen op een voortijdig afbreken van de zwangerschap waarbij de vrucht wordt afgestoten?
  En heb je de test goed gedaan? Is er al bloedonderzoek geweest om de zwangerschap te bevestigen of was de echo de enige aanwijzing? Hoe lang ben je dan al over tijd?

  Reactie
  #3

  hoi,

  nee heb geen bloeding gehad of iets dergelijks
  het is namelijk zo dat ik aan de pil was maar in de week van 26 jan begon ik me anders te voelen als anders en het viel me op dat mijn nagels niet in gescheurt waren dat is normaal wel zo had toen zoiets van het zal toch niet.
  en dat met de nagels had ik alleen tijdens mijn zwangerschappen heb al 2 zoons van 11 en 13

  nu ben ik op 2 feb ongi geworden ma dat was niks de maandag alleen s,ochtens een veeg en dins nog niets eens een tamp vol woens hetzelfde en toen was het al weer weg.geen kramp gehad wat ik normaal wel heb bleef ook een opgeblazen gevoel houden en mijn broeken begonnen niet meer lekker te zitten kreeg ze wel dicht maar zat niet meer.ben bij mijn vorige zwangersch snel aangekomen kon met 11 wk niks meer aan vanmezelf en bij de 2e met 8,9 wk al niet meer.
  test gedaan die was nega snapte er niks van misschien nog te vroeg dacht ik, want bij de vorige sloeg het ook pas halverwege 6e week aan.
  moest de 19e voor een strijkje en heb het haar voor gelegt hoe en wat en heeft ze besloten om geen strijk te doen ma een echo . daar uit bleek dat zoals het eruit zag ik wel zwanger zou zijn maar nog heel pril moest dan de 5e terug komen voor termijn echo. volgens haar zou ik dan volgende week rond de 8e wk zijn dus nu ong 7wk. heb de 15e jan gemeenschap gehad en toen voelde ik tijdens een raar gevoel maar verder niet bij na gedacht dus kan me dan niet voorstellen dat ze dan vanaf de 5jan rekenen lijkt mij dat heeft zei wel gedaan dus vanaf de 15e zou ik nu na de 6e wk gaan .
  heb algelopen wk iets een veeg gehad na het plassen meer niet. (inmiddels al bijna 2 wk gestopt met pil) ook niet ongi geworden.

  wat een verhaal hoop dat je er wijs uit kan worden
  liefs angel

  Reactie
  #4

  Er spelen zoveel factoren een rol en er zijn zoveel onzekerheden in je verhaal. De enige oplossing die duidelijkheid geeft is een onderzoek door de huisarts of gynaecoloog.
  Het eenvoudigst lijkt mij een bloed zwangerschapstest.

  Reactie
  #5

  hallo

  heb vandaag een echo gehad en daaruit bleek inderdaad dat ik zwanger ben hoera ondanks niet gepland super blij hoor .
  ben nu nog maar een kleine 5wk dus was mijn gevoel wel goed en heb het ook vanaf dag 1 gevoelt dus dat kan ook al zeggen sommige van niet maar je kent je eigen lichaam het beste .
  23 maart terug voor een echo spannend hopen dat alles goed gaat

  liefs angel

  Reactie
  #6

  Gefeliciteerd met je zwangerschap.
  wens je een goede zwangerschap en een gezond kindje.
  Brenda

  Reactie
Reageer op: Ring op echo, wel of niet zwanger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief