Aankomende ovulatie te zien op echo, toch zwanger

 • #1

  Sinds kort zijn mijn vriend en ik aan het proberen zwanger te geraken. Op dinsdag 17 juli hadden we een afspraak bij de gynaecoloog om eens alles te bekijken .

  Ze heeft een inwendige echo gedaan, en kon zien dat er een eitje klaar zat. Volgens haar zou ik dezelfde avond of de komende 2 dagen mijn ovulatie hebben , dit kon ze zien aan de grootte van het eitje . Zelf kon ik het eitje ook goed zien, het leek in mijn ogen gigantisch !
  Mijn laatste maandstonden waren op 28 juni, en volgens haar is mijn cyclus 33 dagen.
  Nu… Enkele dagen nadien ( 24/07) deed ik toch uit nieuwsgierigheid een test ( had wat last van mijn borsten), tot mijn verbazing POSITIEF ! 4 testen nadien nog steeds positief, ook de huisdokter kon bevestigen dat ik zwanger was en dit ongeveer 4-5 weken .
  Nu is mijn vraag ( en grote vrees), hoe kon ik in godsnaam zwanger zijn als de gynaecoloog sprak van mijn ovulatie? Mijn zwangerschap kan toch na 1 week niet zo duidelijk tekenen? Mijn HCG waarde was 150 volgens de huisarts..
  Ik pas volgende week terecht bij mijn gynaecoloog, en telefonisch is ze niet te bereiken . De schrik zit er echt in dat dit een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zou kunnen zijn..
  Iemand hiermee ervaring? 🙁

  Reactie
Reageer op: Aankomende ovulatie te zien op echo, toch zwanger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief