buikpijn of zwanger

 • #1

  Hallo,

  Sinds 3 dagen heb ik vreselijke buikpijn onder mijn borst. Ik ben bij de huisarts geweest, zij dacht dat het de galblaas was. Moest bloed laten prikken en urine inleveren. Volgens de uitslag van de urinetest zou ik een blaasontsteking hebben, maar dan zou ik toch pijn in mijn onderbuik moeten hebben i.p.v. bovenin? De uitslag van het bloed heb ik nog niet. Mijn laatste ongesteldheidsdatum is 26 januari 2009, zou het dan toch ...

  Reactie
  #2

  En dat moeten wij raden? Is dit een spelletje?

  Ik kan mij voorstellen dat je het jezelf echt afvraagt, maar op basis van jouw verhaal kan ik daar niets zinnigs over zeggen.

  Heb je zwangerschapsverschijnselen? Voel je je wezenlijk anders dan anders en ben je echt niet ziek?
  En uiteindelijk geeft alleen een test zekerheid.

  Als je meer wilt weten zul je meer moeten vertellen, maar het ultieme ja of nee, kan alleen met een test (of een dikke buik :))

  Reactie
  #3

  Uit de test bij de huisarts kwam inderdaad een zware blaasonsteking. Nu zijn we 2 weken verder en raad eens ... de zwangerschapstest was nu toch positief (wel 2x gedaan voor de zekerheid). Ik durf nog niet helemaal blij te zijn, morgen maar eens bellen met de huisarts!

  Reactie
  #4

  Gefeliciteerd! Zo zie je maar weer dat het stellen van een diagnose niet zo eenvoudig is als het soms lijkt. Blijkbaar was bij jou sprake van allebei de mogelijkheden!

  Reactie
Reageer op: buikpijn of zwanger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief