Zwangerschapstest en het slikken van de pil

 • #1

  Goedemiddag,

  Mijn vriendin en ik zijn vorige week (3 t/m 7 Augustus) op vakantie geweest. Mijn vriendin is aan de pil en slikt deze trouw op een vast tijdstip. In precies die vakantie week zou haar stopweek plaatsvinden, wetende dat precies dan haar stopweek zou plaatsvinden heeft zij besloten om de pil (voor de eerste keer) door te slikken. Hierdoor zal ze over minder dan 2 weken (ten opzichte van nu) weer een stopweek hebben. 3 weken na het doorslikken in het begin van de oorspronkelijke stopweek.

  We vinden het beide erg spannend, de eerste keer de pil doorslikken, daarom willen we voor de zekerheid en voor ons eigen gevoel een zwangerschapstest doen. Nu hebben we rond gezocht en vonden we deze zwangerschapstesten: 'Sensitest zwangerschapstest midstream extra gevoelig'.

  Nu vragen wij ons een aantal dingen af, te eerste of dit wel de goede tests voor ons zijn, we willen namelijk weten of ze nu zwanger is of niet (we willen dat nu absoluut niet dat ze zwanger is). Ten tweede vragen wij ons af (als dit de geschikte tests zijn voor ons), wanneer we deze test moeten doen? Aangezien dit voor ons best verwarrend is i.v.m. met het gebruik van de pil.

  Ik hoop dat iemand ons zou kunnen helpen met deze vragen, we zitten er erg mee!

  Groetjes,

  Jasper

  Reactie
  #2

  Als de pil goed is gebruikt, is het risico op zwangerschap zelf nog minder door het doorslikken. Ik zou geen geld uitgeven aan zwangerschapstesten
  Als jullie perse willen testen, kan dan 14 dagen na de onbeschermde seks

  Reactie
  #3

  Bedankt voor uw reactie!

  En als we het toch voor ons gevoel willen testen, ondanks we geen onveilige seks hebben gehad. Wanneer kunnen we dan de test het best doen?

  Reactie
  #4

  14 dagen na de onbeschermde seks

  Reactie
Reageer op: Zwangerschapstest en het slikken van de pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief