5 dagen overtijd, nest negatief

 • #1

  Goedenavond,

  1,5 jaar geleden is er bij mij PCOS gediagnostiseerd en slik sinds iets langer dan een jaar Metformine op advies van mijn huisarts om af te kunnen vallen.

  Ondertussen ben ik 25kg lichter en sinds een jaar elke maand ongesteld. Mijn cyclus wisselt tussen de 30 en 33 dagen, maar de laatste tijd is het bijna stipt 30 dagen.

  Mijn man en ik zouden graag zwanger willen worden en zijn nu zo’n 3 maanden bezig. Dit is de eerste maand dat ik 5 dagen overtijd ben, maar de urine tests (in de eerste ochtendurine gedaan) zijn negatief.

  ik ben aan het denken om morgen de huisarts te bellen over wat te doen, ik word hier wat onzeker van.

  op misselijkheid (niet overgeven) en bijzonder moe zijn na heb ik geen symptomen, maar ook niet de symptomen van ongesteld worden. Ik heb normaal 2 dagen flink rugpijn voordat ik ongesteld wordt en de laatste dag doen m’n borsten zeer. Nu niets van dat, alleen wel kreeg ik een week geleden hier en daar een puistje, maar dat heb ik normaal niet.

  Ik ben bang voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of andere gekkigheid. Die angst zit er denk ik in omdat we 1,5 jaar geleden nog te horen kregen dat we waarschijnlijk zonder ivf of andere directe hormonen niet zwanger konden worden.

  Zal ik morgen de huisarts bellen, of zal ik morgen toch nog een test halen en het weekend afwachten? Ik zou zó graag wat willen weten, het maakt me echt onzeker.

  Iemand raad voor ons?

  Reactie
  #2

  Neem contact op met je huisarts. Dat je overtijd bent kan ook met de PCOS te maken hebben

  Reactie
Reageer op: 5 dagen overtijd, nest negatief
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief