nog steeds niet zwanger

  • #1

    ik heb al 7 maanden gestopt met de pil of 8 maanden zelfs , word telkens de 19e van de maand ongesteld. en de periode tussen 5-8e dag me vruchtbare dagen daarop heb ik ook seks we hebben zelfs een glijmiddel gekocht die speciaal ontwikkeld is voor de sperma. maar nog steeds ben ik niet zwanger.. mijn vriend zn sperma is wel heel waterig maar volgens een thuistest doen zijn zaadjes het wel zoals moet. beide hebben we chlamydia gehad ikzelf weetniet hoelang ik ermee heb rond gelopen maar kan dit een teken zijn dat ik niet zwanger kan worden?..

    Reageer
    #2

    Soms duurt het wat langer om zwanger te raken
    Je hebt dus een cyclus van 29-30 dagen als ik het goed begrijp. Je vruchtbare periode valt dus tussen de 12-18de dag van de cyclus. Om nou de kans op zwanger raken zo groot mogelijk te maken, is het het beste om om de dag seks te hebben. En starten doe je dan op 11de dag tot en met de 17de dag van de cyclus.

    Reageer
    #3

    ja volgens de app geeft die dit aan , vorige maand was ik 2 dagen overtijd maar de test van negatief om niet lang in spanningte blijven heb ik vanmorgen getest omdat ik woesndags ongesteld hoor te worden ook dje was negatief..

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    en dat klopte ook op dag 5 en 6 had ik 2 volle strepen sat ik ovuleerde

    Reageer
    #5

    Ik heb toch zo mijn twijfels over de app. Bij een cyclus van 29-30 dagen begon je vruchtbare periode dus eerder. Op 30 november dus en duurt die 6 dagen. En de ovulatie kan dus op een van die dagen zijn.

    Reageer
    #6

    Maar je ovulatie is eerder dan op de app aangegeven.
    Je vruchtbare periode was van 29-11 tot en met 6-12 en ergens daar tussen je ovulatie.

    Reageer
    #7

    klopt maar elke maand is het 19e ongesteld en tussen 5-8 ovuleer ik vandaar de testjes want de app geeft aan ovulatie op de 8ste dag maar bij mij is het altijd rond de 5e en 6e met 2 volle strepen

    Reageer
    #8

    gebruik je ook ovulatie testen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    als je op de 5de dag ovuleert en je begint met seks op de 5de dag, loop je dus telkens het risico dat je net te laat bent. Jullie moeten toch echt iets eerder "beginnen" .

    Reageer
    #10

    oh dus als ik 2 streepjes heb op de ovulatie test is het te laat?

    Reageer
    #11

    Dan is het waarschijnlijk inderdaad te laat

    Reageer
Reageer op: nog steeds niet zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief