wie nog meer??… zwanger worden lukt niet

  • #1

    hoi,

    we zitten nu in ronde 23 en zijn dus nog steeds niet zwanger, inmiddels loop ik al een paar maand in het ziekenhuis en is zowel bij mij als mijn man alles prima in orde.. en toch worden we niet zwanger, we weten dat we het wel kunnen want ik zelf heb 2 kids en mijn man ook 2, bij mijn vorige zwangerschappen was ik al direct in de eerste maand zwanger!! en nu al 23 maand bezig.. zijn er meer mensen met dit probleem??we zijn allebei nog vrij jong.. allebei 29..

    Reageer
    #2

    je kan er ook te veel mee bezig zijn met de gedachten van..ik moet zwanger raken... en dat fustreert je en dan lukt een zwangersschap nl niet.
    die ervaring heb ik nl ook gehad.
    ik was er te veel mee bezig totdat er een sterfgeval bij mij in de familie plaats vond toen dacht ik niet aan een zwangersschap en wat denk je.........5 weken na de dood van mijn vader kwam ik er achter dat ik inverwachting was.

    Reageer
Reageer op: wie nog meer??… zwanger worden lukt niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief