Tweeling, Ceetje en anderen (NIEUW)

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal,

  Ik hoop dat jullie deze nieuwe kunnen vinden. Ik kond de oude versie niet meer openen met deze nieuwe lay-out, dus vandaar deze nieuwe.

  Hoe is het met jullie?

  Ik heb vorige week de nekplooimeting gehad en alles is goed. We hebben even flink naar onze fuffertje kunnen kijken (das de naam voor een smurfje en zo noemt Medy ze altijd).

  Hoe is de uitslag bij jou Angela (ben zoooooo benieuwd)

  Groetjes
  Claudia

  Reageer
  #2

  Hoi Claudia,

  Ik heb hem gevonden hoor!!!!

  Hier gaat alles zijn gangetje. Ik ben helaas op vakantie op dag 40! ongesteld geworden, bakalde er wel flink van maar goed niets aan te doen. Ondertussen zit ik weer (of vlakbij) mijn vruchtbare dagen, maar denk dat er deze maand weinig van gaat komen door al dat voetbal!

  De vakantie was wel leuk, ondanks het feit dat we eigenlijk de enige drie nederlanders waren. We zijn lekker uitgerust en daar ging het even om.

  En hoe gaat het met jouw? Gelukkig maar dat de nekplooimeting goed is gegaan. Krijg je dat tegenwoordig standaard?

  Gisteren ben ik bij Najib Amhali geweest, was een leuk show en we hebben erg gelachen.

  Ga nu ff boodschappen doen, kom snel weer online.

  Groetjes Angela

  Reageer
  #3

  Hoi meiden!!

  Zo ik kon er ook niet meer inkomen op het oude topic... maar nu gelukkig weer wel!!

  Claudia fijn dat de nekplooi goed was super joh.. willen jullie weten wat het is?

  Angela balen dat het nog niet gelukt is... hoe lang willen jullie het blijven proberen voordat je naar de dokter of iets zou stappen of willen jullie dat niet??

  Hier alles goed.. channa is vandaag alweer 1 maand en 3 weken oud gaat zo snel.. het is echt een lekker moppie en we genieten volop van dr! Met mij is ook alles goed soms wel moe en nog een klein beetje last van mn bekken maar afgezien daarvan goed!

  Reageer
  #4

  Hoi,

  Is ook wel fijn dat je niet zoveel Nederlanders tegenkomt met vakantie, heb je ook het vakantiegevoel ๐Ÿ™‚

  Heb ik ook wel eens gehad dat ik op Mallorca verschillende mensen tegenkwam die ook naar dezelfde uitgaansgelegenheden gingen waar ik ook kwam..Heb je nog het idee dat je thuis naar een discotheek gaat, kom je nog dezefde mensen tegen.

  He shit joh dat je ongi bent geworden...gaan jullie nu een ovulatietest doen?

  Alweer bijna 2 maand zeg, wat gaat het allemaal snel he. Het is een beste overgang hoor een kindje, ik heb de periode van het verlof echt nodig gehad om een beetje aan de situatie te wennen.

  Mijn zwangerschap gaat uitstekend, alleen zoals ik al gedacht had begint mijn werkgever moeilijk te doen. Echt heel erg flauw weer allemaal. En precies wat ik al dacht he, ze gaat zelf ook weg bij de stichting...OOOWWWW kan ik zo pissig om worden he. Ben ik weer de dupe.

  Maar goed a.s. maandag heb ik een sollicitatiegesprek maar ze weten nog niet dat ik zwanger ben dus dat geef ik ook weinig kans.
  Maar we geven de hoop niet op.

  Groetjes
  Claudia

  Reageer
  #5

  Hoi hoi,

  Jeetje Saskia de tijd vliegt echt!! Alweer twee maanden bijna. Geniet nog maar lekker van die laatste maand, voor je het weet moet je weer aan het werk.

  Claudia fijn dat je zwangerschap goed gaat. Wel balen dat je werkgever moeilijk doet, maar ze kunnen je niets maken want je bent toch overspannen thuis. Wel mooi naadje dat je manager je er eerst uit wil hebben en nu zelf de benen neemt! Hopelijk wordt je sollicitatie wat maandag.

  Deze maand is een verloren maand voor mij. Heb volgens mij mijn vruchtbare dagen al gehad... totaal gemist door de vermoedheid!!! Ik ga er dus vanuit dat Juni ook niet mijn maand gaat worden en dat ik dus lekker doorschruif naar juli.

  Ik ben ook druk bezig met solliciteren. Krijg genoeg vacatures binnen, alleen hopen dat ze ook een keer niet zo lopen te zeuren om mijn salaris en om flexibiliteit! Ik heb tenslotte een kind en als die ziek is ga ik niet naar mijn werk!!! maar gelukkig kan ik nog ff bij deze werkgever blijven, zit dus niet op een schopstoel.

  Claudia wanneer ben jij ook alweer uitgerekend? Sorry, maar ben een beetje dement aan het worden geloof ik.

  Fijn weekend

  Liefs Angela

  Reageer
  #6

  Hoi,

  Ik krijg nu genoeg uitnodigingen maar ze weten niet dat ik zwanger ben en dat zien ze dan tijdens het gesprek (heb al een behoorlijke buik). En dan kan het snel afgelopen zijn. Het is ook best wel kort dag omdat ik 13 oktober met verlof zou gaan. Ik ben 29 november uitgerekend.

  De uitzendnbureaus trekken hun handen van me af, die zeggen "Kom in januari maar terug" Je krijgt gewoon helemaal geen hulp, niet van het CWI en de uitzendbureaus, dus die WW zal er ook wel weer aankomen en dat wil ik niet maar als het niet anders kan. Maar wie weet zit er toch een goedwillige werkgever tussen.

  Wie weet, misschien wanneer je er even niet bij stil staat is het toch raak (bij mij ook zo gegaan).

  Ik ga me opmaken voor mijn sollicitatie..ik heb er donderdag nog eentje..Ik lig goed op de markt ๐Ÿ™‚

  groetjes
  Claudia

  Reageer
  #7

  Hey meiden,

  Hoe gaat het met jullie?

  Ik zit nu op dag 27 dus het wordt weer aftellen tot ik ongesteld wordt. Denk niet dat het deze maand iets wordt!

  Ik ben bezig om Quirine zindelijk te maken. We zijn afgelopen donderdag begonnen en vanaf zaterdag is ze al hele dagen droog. Alleen met slapen krijgt ze nog een luier om. Ben echt zo trots op haar!!!

  Verder weinig nieuws.

  Liefs Angela

  Reageer
  #8

  Sorry Claudia lees je berichtje net pas. Vond het al zo stil op deze site!!!

  Wat klote dat het uitzendbureau de handen van je af trekken. Je bent ook een mens en jij kan er tenslotte ook niets aan doen dat je contract niet wordt verlengd!!!

  Hoe is je sollicitatie gegaan? Ik ben nog steeds bezig, schiet niet echt op hier in de regio met partime banen. Maar gelukkig zit ik niet echt op een schopstoel.

  Hopelijk heb je gelijk wat betreft het zwanger worden, maar voor deze maand ga ik er echt niet vanuit. Veel te weinig geklust naar mijn idee.
  Ik hou jullie op de hoogte. Zoals ik al zei hiervoor vandaag 27 en nog niets te zien.

  Liefs Angela

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hoi,

  Ik ben afgewezen voor de functie. Nu heb ik afgelopen donderdag nog een gesprek gehad, maar daar heb ik nog niets van gehoord.

  Zoo das knap zeg dat Quirine overdag al droog blijft. Medy doet het wel netjes op de wc of het potje maar ze geeft het niet aan dat ze moet. Ik moet het aan haar zien dat ze poepen moet en haar er dan op wijzen dat ze het op de wc moet doen en haar dan meenemen naar de wc. En dan doet ze het wel op de wc, maar ik zou graag willen dat ze het aangeeft. Dus droog is ze niet altijd. Maar op de creche zijn ze ook al druk Het zou wel fijn zijn wanneer ze zindelijk is voordat de tweede komt, maar goed je kunt niet alles hebben.

  doeii

  groetjes clau

  Reageer
  #10

  hoi hoi,

  Het is in iedergeval een begin dat ze het al wel op de wc doet. Quirine is al vanaf zaterdag hele dagen droog, vind het echt super knap van haar!!!

  Ik kan begrijpen dat je haar graag zindelijk wilt hebben voor de tweede komt, gelukkig heb je nog eventjes de tijd en meiden zijn over het algemeen een stuk sneller als jongens.

  Balen dat je bent afgewezen voor de functie, hopelijk wordt die andere dan wat.

  Vandaag na een hevige niespartij roze afscheiding dus ik denk dat ik binnen korte tijd ongesteld zal worden. Eigenlijk verwacht dus de teleurstelling valt ook best mee.

  Groetjes Angela

  Reageer
  #11

  Hoi,

  Voor mijn tweede gesprek ben ik ook afgewezen. ๐Ÿ™
  We gaan gewoon door met solliciteren er moet toch werk genoeg zijn.

  Medy was bijna de hele dag droog, totdat we gingen eten... Ik had haar geen luier ondergedaan omdatg ze de hele dag al aangaf wanneer ze naar de wc moest. Maar ze was waarschijnlijk zo druk met het feit dat ze ging eten dat ze gewoon van zich afgeplast heeft. We gaan morgen gewoon weer verder. Het komt vanzelf wel.

  Jammer zeg.. ga je nu ook nog ovulatietesten gebruiken? Ik hoop dat het snel voor jullie gebeuren zal.

  Ik ga nog even iets drinken.

  Fijn weekend.

  Groetjes
  Claudia

  Reageer
  #12

  Hoi Claudia,

  Balen meid dat je niet bent aangenomen, maar net wat je zegt gewoon rustig verder zoeken er komt vanzelf iets op je pad hoor.

  Knap hoor van Medy dat ze een hele dag droog is gebleven. Quirine die is nu al bijna anderhalve week hele dagen droog, vind het echt super knap van haar.

  Ik ben nog steeds niet ongesteld, zit nu op dag 33. Wie weet komt het nog.... heb wel al een paar dagen hoofdpijn, heb ik anders nooit maar kan ook door de warmte komen natuurlijk.

  Ik hou jullie op de hoogte.

  Groetjes Angela

  Reageer
  #13

  Hoi,

  OOOOOHHH spannend joh. ik ga echt voor je duimen..:-)

  Goed hoor van quirine. Heeft ze 's-nachts nog wel een luier of is dan ook gewoon droog.
  Dat van MEdy was van korte duur ๐Ÿ™ Ze vertikt het nu om te zeggen dat ze een plasje moet doen..
  Had ze net een kadootje gekregen van opa en oma en dan plast ze weer in de luier.

  We hebben afgelopen weekend weer wat geshopt voor baby spullen. We hebben natuurlijk nog veel van Medy maar het wipstoeltje was kapot en we hebben nu een autostoel gekocht die je ook zo op de kinderwagen kan klikken. Mutsy heeft nu zelf zo'n systeem dus een adaptor is niet meer nodig.

  Groetjes
  CLaudia

  Reageer
  #14

  hoi hoi,

  Ja vind het zelf nu ook best wel weer spannend worden, ondanks dat ik nog steeds het vermoeden heb dat het eigenlijk gewoon niet kan vanwege het weinig klussen.... maar goed het hoeft maar 1 keer een lucky shot te zijn he ๐Ÿ˜‰

  Jammer hoor dat Medy het nu vertikt. Bij Quirine gaat het echt hartstikke goed. Overdag draagt ze helemaal geen luier meer, alleen als ze slaapt dan doe ik het wel. Tussen de middag met slapen blijft ze meestal wel droog, maar s'nachts doet ze meestal nog wel een plas. Ze komt haar bed en haar kamer niet uit, dus durf haar eigenlijk niet zonder te laten liggen, bang dat ik haar niet hoor en dat ze niet naar de wc gaat.

  Leuk hoor babyspullen kopen. Wel handig dat Mutsy nu ook zo een eigen systeem heeft. Wij hebben de Quinny Buzz en die heeft het ook zo een eigen systeem. Hopelijk kan ik hem ook weer snel van zolder halen.
  Wanneer was je nou ook alweer uitgerekend? Sorry heb echt een hoofd als een vergiet.

  Ik hou je op de hoogte.

  Groetjes Angela

  Reageer
  #15

  Hoi,

  Nou ik wete het zo net nog niet hoor of je misschien toch zwanger bent. Een hoofd als een vergiet, das alweer 1 symptoom hahahaha.
  En ik dacht het ook niet dat ik zwanger zou kunnen zijn wat betreft het klussen. Ik bedoel wij hadden zoals gezegd een geheel onthouding en toevallig net die ene keer.. Hoelang is een normale cyclus van jou?

  Echt knap hoor van Quirine. En 's-nachts zou ik ook nog hebben gedaan, als een kind in een nat bedje moet slapen das ook niets.

  Wat warm he...pfffooee en ik moet nog zoveel doen vandaag..De wc's schoonmaken, de badkamer en alle slaapkamers (denk dat ik dat vanavond maar ga doem) en beneden een grote beurt. Ik moet vandaag mijn kans wel grijpen want Medy is op de creche en dan kan ik even doorwerken.

  Dus ik ga weer even aan het werk.

  Doei Groetjes
  Claudia

  Reageer
Reageer op: Tweeling, Ceetje en anderen (NIEUW)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief