Kan ik zwanger zijn?

  • #1

    Ik heb twee dagen geleden onveilig een jongen gepijpt, hij kwma klaar in mijn mond en ik heb alles doorgeslikt. Daarna zat hij misschien aan zijn piemel, en heeft hij mij nog even gevingerd. Kan het zijn dat ik zwanger ben?

    Reageer
    #2

    Ik zou het zo niet kunnen zeggen. Als er sperma in je vagina komt, kun je wel zwanger raken

    Reageer
    #3

    hallo ,

    ik heb normaal altijd op tijd mijn menstruatie en voel ik het ook een week ervoor buikpijn en krampen normaal heb ik 3 dagen menstruatie dan en dan gevolgd door 3 dagen ongeveer bruin verlies nu had ik dit gevoel niet een week ervoor en was ik 1 dag te laat ongesteld ( denk ik )op zondag en maandag was alles al weer voorbij nu vrijdag lichtroze verlies enkel bij het afwrijven als ik ga plassen verder op mijn inlegkruisje niets ik had de dag ik mijn menstruatie verwachte een test gedaan maar die is negatief nu met dit alles weet ik niet wat ik er moet van maken iemand die me kan helpen aub ?

    Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief