Wit spul na seks

 • #1

  Hallo

  zojuist hebben mijn vriendin en ik seks gehad. Zij reed mij als het ware en zo hebben we ook tegelijk een orgasme gehad. Ik heb alle tijd een condoom om gehad en toen ik de penis uit de vagina haalde had ik zeg maar onder mn condoom (schaamstreek) en onderbuik toch wel wat vocht, iets plakkerigs.

  Toen ontdekte zij ook bij haar zelf een wit achtig spul wat op en in haar kut zat. Nu vraag ik me af of ik me zorgen moet maken. Komt dit door het afglijden (heel misschien tijdens seks) of is dit gewoon voor een vrouw? Ze is dit witte spul niet gewend, vandaar maar het was ook eerste keer orgasme met dit standje.

  Hopelijk ontvang ik snelle reactie, om te weten of ik sochtends direct een map dien te halen.

   

  bedankt alvast

  Reactie
  #2

  overigens: ze is nu ongeveer in de 12de dag van cyclus en heeft als t goed is regelmatige cyclus

  Reactie
  #3

  iemand?

  Reactie
  #4

  Als de condoom was afgegleden, dan had je dat wel gemerkt hoor. Die gaat dan niet vanzelf weer terug. Het kan vaginaal vocht zijn

  Reactie
  #5

  ja, dacht ook dat ie niet is afgegleden.. maar kan vaginaal vocht dan zo zijn? Beetje sperma achtig? Dacht misschien door het “rijden” dat het er op een of andere manier uit was gedropen vandaar..

  Reactie
  #6

  Zoals ik al schreef: het kan vaginaal vocht zijn. Dat kan met het glijmiddel van de condoom door wrijving wel wat wit worden

  Reactie
Reageer op: Wit spul na seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief