Xtc of.alchohol

 • #1

  Mijn vrouw en ik zitten in een traject om zwanger te raken , nu is al.duidelijk dat.mijn zwemmertjes niet top zijn, nu heb ik zaterdag een feestje (en ja ik weet dat zowel alcohol als xtc niet goed.voor je is) maar dat ik ga drinken of 1 a 2 pilletjes ga gebruiken weet ik wel, gebruik verder nooit meer drugs laatste keer was 1 jaar geleden , nu is mijn vraag wat is Van die 2 nou eigenlijk slechter ? Nu heb ik zelf het gevoel dat alcohol nog slechter voor je is dan xtc (en dan bedoel ik niet coor vaker gebruik)Heb ik hier in gelijk ?

  Reactie
  #2

  Ze zijn alle twee even slecht voor je zwemmertjes

  Reactie
  #3

  Dat begrijp ik! Maar mijn vraag is welke van de 2 is verstandigger? Buiten het feit dat ze eigenlijk beide niet verstandig zijn !

  Reactie
  #4

  je geeft het antwoord toch eigenlijk zelf al....

  Reactie
  #5

  Je zou ook moeten weten wat verdovende middelen met je lichaam doen. Alcohol zorgt voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel; werkt verhogend op het oestrogeen (te hoog oestrogeen vermindert testosteron); zorgt voor afbraakproducten; is een belasting voor je lever; vermindert enzymwerking; zorgt voor verliezen aan vitaminen en mineralen, waaronder zink, vitamine B en magnesium en geeft veranderingen in je neurotransmitters. XTC geeft ook veranderingen in je neurotransmitters. Weet niet wat  het verder precies doet met je lichaam maar niet bepaald veel goeds.

  Hoezo weet je zeker dat je alcohol en pilletjes gaat gebruiken? Daar heb je nog een keuze in. Verdovende middelen helpen een innerlijke leegte voor eventjes op te vullen maar ze leiden tot niets. Beter zou zijn om  goed voor je eigen gezondheid te zorgen, met evenwichtige voeding, bepaalde voedingssupplementen en een regelmatig levenspatroon. Goed naar je lichaam luisteren is ook beter. Door te zorgen voor de juiste voedingsstoffen zit je beter in je vel en heb je minder de neiging om rommel te gebruiken. En dat is beter voor de gezondheid van een toekomstig kindje.

  Voor je vriendin of vrouw ook beter om voor haar gezondheid te zorgen om de kans op zwangerschap te vergroten en de gezondheid van jullie toekomstige kindje gunstig te beïnvloeden. Pilgebruik zorgt voor tal van ontregelingen in het vrouwelijk lichaam, wat je  naderhand weer zou moeten  herstellen. Zo zorgt de pil voor een toestand van oestrogeendominantie en zorgt hij voor tekorten aan vitaminen en mineralen, waaronder zink, magnesium, Q10 en vitamine B. Allebei dus aan de vitamientjes.

  Reactie
  #6

  Serieus? Sorry maar wat dacht je van je eerst verantwoordelijk gedragen voordat je aan een kindje begint...

  Reactie
  #7

  Bedankt voor de reacties. Nogmaals ik begrijp heel goed dat het allebei niet gezond is , maar nogmaals ik ben niet.roomser dan de paus ik leef al gezond, maar.goed ik ga naar een festival en ja dan drink je wat zn hele nacht of ik heb wel eens een pilletje gehad ( dus nee ik ben totaal nergens.verlsaafd aan of dergelijke) aangezien xtc laatst in het.nieuws was dat het helemaal niet zo slecht is in vergelijking met andere "harddrugs" dus ja ook alcohol valt er onder (en wie drinkt.er nou niet af en toe een biertje wijntje) mn enige vraag was wat.is nou slechter ! Gr

  Reactie
Reageer op: Xtc of.alchohol
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief