Ik ben zwanger

  • #1

    hallo mijn vriendin en ik hebben 18 augustus sex gehad en hebben bang dat ze zwanger is. Ze is na 2 weken moeten overgeven en misselijkheid nu is het de 3de keer dat ze haar regels heeft gekregen en heeft nu de laatste keer donkerrode bruinachtige kleur mazr moet nu niet meer overgeven.

    Reageer
    #2

    Als ze haar regels heeft gehad, is he toch zeer onwaarschijnlijk dat ze zwanger is,. Ze kan natuurlijk een zwangerschapstest doen

    Reageer
    #3

    jaaa dat kan ze maar iemand had ons gezecht als ke regels donkerrood bruin zijn dat ze tofh zwanger kan zijn ik vond het ook raar maar heb toch bang kan ze zwanger zijn?

    Reageer
    #4

    Dat is nonsens

    Reageer
    #5

    DUS het ze is niet zwanger wznt ze heeft al 3 keer haar regels gehad

    Reageer
    #6

    Inderdaad.

    Reageer
    #7

    Bruin bloed kan wijzen op een tekort aan progesteron, ofwel oestrogeendominantie. Dit kan tot tal van klachten leiden. Kan je opzoeken op internet. Bij eventueel pilgebruik verergert die oestrogeendominantie.

    Reageer
Reageer op: Ik ben zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief