Testen?

  • #1

    Zijn er mensen die hun advies willen geven? Ik ben zaterdag 4 dagen overtijd! Ik en mijn vriend zijn al langer dan een jaar bezig om zwanger te worden maar helaas nog niet gelukt 🙁 nu twijfel ik of ik een test ga doen morgen? Ik ben bang voor een negatieve uitslag omdat ik die al zo vaak heb gehad:( hoor het graag van jullie!

    Reageer
    #2

    Als je wilt weten of je zwanger bent, zul je toch een test moeten doen. Met bang zijn voor een negatieve uitslag kom je niet verder.

    Reageer
    #3

    Een paar dagen later je menstruatie kan gebeuren. Als je een onregelmatige cyclus hebt kan dat te maken hebben met zaken als insulineresistentie en oestrogeendominantie. Pilgebruik, mocht je die hebben gebruikt, bevordert oestrogeendominantie en berooft je lichaam van belangrijke voedingsstoffen als zink, vitamine B en magnesium. Als je je hormonen bijstuurt en zorgt voor wat aanvulling kan dat schelen in het makkelijker zwanger worden. Op internet genoeg te vinden over hoe je oestrogeendominantie weer kan omkeren.

    Reageer
Reageer op: Testen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief