Hpv en zwanger worde

  • #1

    Ik heb een kind van 11 maanden. Ik was zwanger op mijn dertigste en heb de baarmoederhalskankertest pas in juni uitgevoerd. Hier kwam uit dat ik HPV heb, zonder onrustige cellen, en over half jaar weer getest wordt (december 17). Nu zouden we graag voor een tweede gaan. Weet iemand of het verstandig is te wachten tot ik de test heb gedaan? Dit omdat je niet veilig kan testen tijdens zwangerschap. Of kan het gewoon?

    Reageer
    #2

    Ik zie niet meteen een reden waarom het niet zou kunnen als er geen afwijkende cellen waren gevonden. Als je je zelf er beter bij voelt om te wachten, kun je dat natuurlijk doen.

    Reageer
    #3

    Bij het vatbaar zijn voor HPV speelt je hele weerstand een rol. Daarbij zijn vooral ook tekorten aan allerlei stoffen aan de orde, zoals (onder andere) zink, vitamine A, B/foliumzuur, vitamine C, selenium en Q10. Goed voor je gezondheid zorgen met goede voeding en wat aanvulling kan schelen in je weerstand. Ook een middel als kurkuma kan gunstig werken.

    Reageer
Reageer op: Hpv en zwanger worde


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief