Zwanger?

  • #1

    Had maand en half geleden seks met mijn vriend. Die maand erop ben ik wel ongesteld geworden.

    Nu, deze maand ben ik al paar dagen over tijd. Als ik me masturbeer komt er altijd bruinverlies of bloed uit.. Maar ochtend erna merk ik er gelijk niets meer van, geen bloed niks.. Weet iemand hier iets over?

    Reageer
    #2

    Is je menstruatie normaal wel altijd precies op tijd?

    Reageer
    #3

    Heb altijd al onregelmatige menstruatie gehad, maar daarmee bedoel ik 2x in de maand, huisdokter raadde me aan om de pil te nemen om mijn menstruatie regelmatig te maken. Wat ook zo was. Ben nu een jaar gestopt met de pil en heb het gevoel dat sinds ik seks heb, mijn menstruatie altijd later komen dan dat ze horen te komen.

    Ik weet ook niet na hoeveel dagen ik men regels terug krijg, hield die datum nooit bij, ik weet alleen dat ik het vorig maand 12e had gekregen, ben dus al 2 dagen overtijd. Maar na mijn seks ben ik wel 1x ongesteld geworden. Kan het zijn dat ik zwanger ben want heb al veel gehoord dat het kan zijn dat je zwanger bent ookal heb je  1ste maand nog u regels gekregen?

    Reageer
    #4

    En heeft het bruinverlies of bloedverlies tijdens het masturberen hier iets mee te maken?

    Reageer
    #5

    Die vraag kan ik niet beantwoorden. Doe een zwangerschapstest als je denkt zwanger te kunnen zijn. Bloedverlies tijdens masturberen is niet zo goed.  Dat zou kunnen wijzen op een infectie.  Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief