Altijd koud, snel ziek, Vermoeid.

  • #1

    Hallo ik ben 23 nu lichamelijk was ik nooit sterk tot me 18e erna veel gesport.
    Daarom heb ik de afgelopen jaren heel veel gesport, gezond eten etc.
    Maar sinds 2 jaar geleden werd ik heel erg ziek was in december.
    Eerst voelde ik heel erg pijn door me hele lichaam en warm tegelijk door de dag door. En na 2-3 maanden was het rustiger waarschijnlijk kreeg ik een virus omdat mijn lichaam op dat moment heel erg verzwakt was en immuumsysteem heel erg laag.
    In de afgelopen 2 jaar voelde ik me altijd koud ook al was ik niet ziek voelde ik altijd de kou en moe. en als ik zonder jas naar buiten ging had ik meteen dikke koorst(voelde altijd koud) griep, En dat hield altijd aan paar weken ofz. En was ik weer beter naar me oude zelf, voelde kou vermoeid etc. Het is een soort griep maar dan de zwakkere versie ervan lijkt het, want het gaat nooit weg en is altijd aanwezig.Ben al vorig jaar na de huisarts geweest 2 testen gedaan en kwam uit dat ik pfeifer had gehad of iets dus dat kan het niet geweest zijn zeiden ze en nog virus maar dat is niet zo sterk ofz het te veroorzaken huisarts deed niks. Ga volgend week naar een andere. Heeft iemand zelfde meegemaakt en zo ja wat kan je me adviseren?

    Reageer
    #2

    [quote] kwam uit dat ik pfeiffer had gehad of iets dus dat kan het niet geweest zijn zeiden ze en nog virus maar dat is niet zo sterk ofz het te veroorzaken[/quote] Je klachten kunnen toch best door Pfeiffer worden veroorzaakt. Er is alleen niets aan te doen. Het moet vanzelf over gaan.

    Reageer
Reageer op: Altijd koud, snel ziek, Vermoeid.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief