Altijd maar verkouden

  • #1

    Ik ben chronisch verkouden. Het hele jaar door een min of meer verstopte neus, maar enkele keren per jaar gaat het mis en zit ie echt potdicht, krijg ik luchtwegklachten en koorts. Nu dus ook weer. Enkele dagen van tevoren ben ik dan heel erg moe, maar wel al flink verkouden en met een dag of 3, 4 komt de verhoging/koorts, meestal zo rond de 38 tot 38.5. Duurt meestal een dag of 2, 3 en dan is het weer op zn retour. Afgelopen jaar een keer of 3 gehad.
    De huisarts weet het ook niet. Ik tob er al járen mee en de enige duidelijke diagnose tot nu toe is bronchitus. Puffers en sprays geven verlichting, maar bij het minste geringste komt het weer terug. Ik loop te hoesten, proesten en niezen, het water loopt uit mijn ogen. Coronatest meerdere keren negatief, wel in 2020 COVID gehad, maar dat waren geheel andere verschijnselen. Ik ben twee weken geleden voor het eerst ingeënt ivm obesitas.

    Wat zou de oorzaak kunnen zijn? Gewoon pech? Ik eet gezond, veel vitaminen, groenten enz dus daar zal het niet aan liggen. Mijn opa (moeders vader) had zijn hele leven precies dezelfde klachten.

    Reageer
Reageer op: Altijd maar verkouden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief