extreem moe, hoofdpijn, licht gevoel in hele lichaam, aangekomen.

  • #1

    Binnen een jaar ben ik 15 kilo aangekomen en 3 weken geleden ging het op de een of andere manier mis. 's morgens had ik al last van mijn buik, maar ik ben toch gaan werken. De eerste 2 uur ging het goed totdat ik ging opstaan. Ik werd in ene duizelig, begon te trillen, de ene moment had ik het koud en dan weer hele erg warm en ik had het idee dat ik ging flauwvallen. Mijn man heeft mij toen moeten ophalen, omdat ik zelf niet meer kon rijden. Eenmaal thuis aangekomen heb ik alleen maar geslapen. De volgende dag voelde ik mij nog steeds niet goed en heb ik voor de volgende dag een afspraak bij de huisarts gemaakt.

    De volgende dag bij mijn huisarts geweest en die wist het ook niet. Op dat moment was mijn gewicht 71,7. waar de huisarts al van schrok. Ik had mij al een half jaar geleden al laten onderzoeken door de huisarts, omdat ik was aangekomen. Toen hebben ze niks kunnen vinden in mijn bloed. Nu vond de huisarts dat ik weer mijn bloed moest laten onderzoeken op zo ie zo op schildklier. 11 dagen later had ik weer een afspraak bij de huisarts en ze hebben weer niks gevonden, alleen was ik bijna 2 kilo aangekomen in 11 dagen tijd. Ook heb ik heb ik tussendoor nog 2 van dat soort aanvallen gehad met trillen, duizelig, ontzettende hoofdpijn en het idee dat ik flauwval. Uiteindelijk heeft mijn huisarts naar een internist doorverwezen, want ik en hij zeggen beide dat het geen paniekaanval is of hyperventilatie.

    Inmiddels zit ik nu al 3 weken thuis en voel mij nog steeds niet de oude. Zelfs mensen die ik ken schrikken van mij. Ze zeggen dat ik een opgeblazen gezicht heb en ze hebben het idee dat ik dronken ben en zelf heb ik het idee ook dat ik niet meer normaal kan staan, lopen en praten. Laatste tijd word ik ook vergeetachtig en soms weet ik ook niet meer waar ik over praat.

    De laaste dagen ben ik ook ontzettend moe, heb geen energie meer, de ene dag is ben ik weer een kilo aangekomen en de andere dag is het weer eraf, veel hoofdpijn, trillen in handen en benen, lam gevoel in de benen spieren die verstijft zijn, last van mijn ogen, totaal niet meer geconcentreerd, slaap veel en word 's morgens drijf nat wakker. Als ik teveel dingen doe dan ben ik ook zo buiten adem. Inmiddels al bij een internist geweest en kunnen niks vinden, maar ik wel nog een keer bloed moeten prikken. Volgens internist lijkt het veel op hyperventilatie terwijl ik het niet door heb. Maar ja om mij zo elke dag te voelen.

    Mijn vraag is herkend iemand deze klachten ook.

    gr, femmie

    Reageer
    #2

    Hebben ze gecontroleerd om hypoglykemie? (laag bloedsuiker)? En/of een probleem met je alvleesklier?

    Reageer
    #3

    Nee dit hebben ze nog niet gedaan.

    Reageer
    #4

    Misschien kun je de syptomen bekijken online, en aan de dokter vragen om dat te testen. Succes 🙂

    Reageer
    #5

    Al eens gedacht aan de overgang?

    Reageer
    #6

    Maar van hyperventileren word je toch niet dikker?!

    Reageer
    #7

    Hej, ik herken wel veel van je klachten. Ikzelf heb ook het gevoel dat ik niet meer normaal kan lopen, praten, denken en voel me bijna hele dag door vermoeid, behalve als ik rustig thuis zit niet altijd. Daarom dat ik met mezelf toch wel denk aan chronische hyperventilatie omdat het op momenten dat ik thuis ben er minder last van heb.

    Als ik er dan wel last van heb, eet ik veel, kom overigens niks aan, soms licht gevoel in hoofd, maar misselijkheid overheerst wel, verkramping in mijn wangen,...µ

    Ben sinds woensdag in behandeling voor hyperventilatie, het heeft nog wel niks geholpen, maar ik hoop dat het binnen een paar weken wel iets verschil gaat maken want zo kun je gewoon niet functioneren,

    Zeer veel beterschap trouwens (:

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Laat je cortisolwaarden eens controleren. Bijnierschorsinsufficientie geeft gelijksoortige symptomen. Wacht niet te lang.

    Reageer
    #10

    Hoi Femmie,

    ik had een vraagje ook al is het al een jaar gelden dat je dit schreef. Hoe is het verder gegaan is er al iest bekend geworden waarom je deze klachten hebt of hebt gehad.
    Ik heb zelf deze klachten precies hetzelfde en ben nog niet verder gekomen in een oorzaak op oplossing.

    Ik hoop op je reactie,

    Gr André

    Reageer
    #11

    Hallo,

    Ik ben al meer dan 2 jaar onderweg hoofdpijn en idd heel wat kilo's aangekomen.zelfs al een keer flauwgevallen.ben toen op de spoed geweest hebben ze scans gemaakt maar hierop was niets te zien. Ook bloed was goed. Ben gecontroleerd op spanningspijn want heb afgevlakte kiezen. Alles voor lief genomen en gedacht dat het dat wel zou zijn. Echter heb ik steeds vaker hoofdpijn nu,en ben zomaar ineens erg moe.ik weet net als jou niet wat nog te doen

    🙁

    Reageer
    #12

    Had de meeste klachten die jij ook beschrijft en ik bleek een hypofysetumor te hebben. Wacht niet te lang en laat je o.a. controleren op cortisol (bijnierschorshormoon)

    Reageer
    #13

    Hoi Femmie, (hopelijk lees je dit nog gezien de datum van dit forum)

    Wat een gedoe! Ik herken je verhaal heel erg en heb nu sinds een jaartje weer rust in mijn lijf. Waarom ik je benader is omdat ik het opmerkelijk vind dat jou klachten niet lang voor mijn klachten zijn ontstaan (voor mij 03-09-2012). Ik was altijd een heel nuchter mens en ging ook altijd naar de dokter als er iets was en slikte dan netjes mijn medicijnen etc. Tot ik op de genoemde datum een soort van 'aanval' kreeg. Het werd warm, ik voelde heel mijn lijf licht worden, trilde heftig en dacht even dat ik ging flauwvallen/dood zou neervallen. Ik kende het gevoel niet en heb 1,5uur snel gelopen/rondjes gerend omdat ik gek werd van het gevoel dat mijn lichaam me opeens gaf. Ik was 2uur rijden van huis en kreeg daardoor een mental-break-down aangezien ik echt niet wist hoe ik zolang stil kon/moeten zitten. De huisarts haalde me dezelfde week nog door dezelfde malle molen van testjes en scans om vervolgens niks te vinden. Hierdoor werd het afgedaan als een paniekaanval.

    Na een aantal weken naar de psycholoog te zijn geweest werd het me duidelijk dat dat niet ging helpen. Alsnog kreeg ik dat gevoel op en af vooral 's avond voor het slapen gaan was het een ware hel. Ook ik ben in die periode een aantal kilo aangekomen maar dit werd afgedaan aan mijn depressie terwijl ik niks meer at. Niemand geloofde dat het iets was, het zat tussen m'n oren.

    Ongeveer goed een jaar geleden kwam ik een oude vriendin tegen die antwoorden voor me had! Ze was helemaal in het spirituele en dat heeft de boot voor mij doen afhouden als nuchtere Hollander maar op een gegeven moment was het voor mij: achja, ik slik alles en heb overal al geld aan uit gegeven dus waarom niet?
    Ze vertelde me over kundalini energie en hoe dat bij sommige mensen zelfs tot een psychiatrische opname kon leiden als ze zich niet tot de alternatieve geneest kunde zouden richten aangezien de huisdokter niet je charka's checkt op gaten. :p

    Ik ben blij dat ik me toch heb laten helpen door dat wereldje. Blijkt namelijk dat de wetenschapswereld langzaam maar zeker moet erkennen dat mensen wel degelijk een energetisch veld om zich heen hebben die ziekten en gevoelens kunnen veroorzaken die de medische wereld compleet negeert.

    Als je overal al op getest bent net als ik was zou dit een weg kunnen zijn die je kan bekijken. Baat het niet dan schaad het niet en jij hebt nog altijd zelf in de hand hoever je gaat. Er zijn veel websites die je over kundalini energie informatie kunnen geven en dit zijn de algemene symptomen die je kan hebben tijdens het 'ontwaken van je kundalini energie'.

    Fysieke problemen: de volgende verschijnselen zijn waar te nemen bij het ontwaken van kundalini energie:
    -slapeloosheid of juist extreem veel slaap
    -trillende handen en benen
    -krampachtige toestand in benen
    -ongecontroleerbare bewegingen, alsof er iemand aan je armen of benen trekt
    -het spontaan bewegen van armen en/of benen
    -kriebels over je lijf alsof er beestjes over lopen
    -honger naar bepaalde dingen
    -helemaal geen behoefte aan eten
    -gevoel of je niet bestaat
    -hartkloppingen
    -onverklaarbare pijnen
    -onverklaarbare lichamelijke verschijnselen variërend van plotselinge -roodheid van de huid, maagpijn, hoofdpijn tot het niet kunnen bewegen
    -pijnen die lijken op regulier medisch verklaarbare ziekten en het toch niet zijn (zoals ondraaglijke pijn in je gezicht en toch blijkt het geen aangezichtspijn, duidelijke reumaverschijnselen en toch niet in het bloed aantoonbaar)
    -rugpijn of pijn aan je stuitje
    -Branderige lichaamsdelen, gevoel of er licht straalt uit de handen of van onder de voeten, branderige plekken op armen of benen of gewoon plaatselijke hitte.
    -Aanvallen van koude, bibberen en rillen, trillingen en het gevoel of het heel erg koud is terwijl de temperatuur om je heen heel gewoon is.
    -Hitteaanvallen met zweten, vergelijkbaar met opvliegers in de overgang.
    -Aankomen of juist afvallen door onbekende oorzaak.

    Hopelijk heb je er iets aan, ik ben er ook boven op gekomen en leef nu met veel meer energie omdat ik nu begrijp hoe ik het moet gebruiken. Ik was heel nuchter en wilde er eigenlijk ook niks mee te maken hebben. Zodra je het internet af speurt zal je snel genoeg jezelf in de verhalen van mensen herkennen of niet. 2012 was een heftig energetisch jaar is mij achteraf duidelijk geworden, de maya's zagen het niet voor niks als het begin van een nieuwe energie stoom waar niet iedereen gelijk aan kan wennen. Er zijn veel meer psychische klachten/heftigere emotionele reacties bij mensen gekomen sinds 2012 zoals je kan lezen als je erop zoekt of misschien zelf ervaren hebt in je omgeving als je ook terug kijkt. Wat je ook hebt en hoe dan ook wens ik je in ieder geval een antwoord toe! Niks is zo erg als je leven die op pauze staat door een onbekende oorzaak in je lijf!

    Reageer
    #14

    De extreme hoofdpijn en vergeetachtigheid zou kunnen komen doordat je de energie trouwens niet herkent en je spieren niet bewust kan loslaten (was bij mij de oorzaak) waardoor het in je hoofd/nek/schouders blijft 'rondkolken' wat alle nare kwaaltjes van dien veroorzaakt. Soms stijgt het nog steeds letterlijk naar m'n hoofd en moet ik me weer bewust worden van wat ik voel anders kan het weer net zo erg worden! Het klinkt nu misschien ver van je bed als je op mij lijkt maar als dit ook bij jou de oorzaak is dan ben je er zo van af met een beetje hulp. Er zijn zat mensen je voorgegaan die je graag willen helpen.

    Reageer
    #15

    misschien heb je osas

    Reageer
Reageer op: extreem moe, hoofdpijn, licht gevoel in hele lichaam, aangekomen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief