Oppeens heel vaak ziek en vermoeid

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal,

  Ik ben een jongen van 18 jaar en ben eigenlijk tot mijn 16e bijna nooit ziek geweest. Nu ben ik sinds vorig jaar lichamelijk behoorlijk achteruit gegaan. Ik ben oppeens ontzettend vaak ziek en ook gelijk lang, wat normaal een dagje verkouden was is nu 1,5 week goed ziek en me beroerd voelen. Ook ben ik vaak heel vermoeid geweest afgelopen jaar. Ik ben 2 keer naar de huisarts geweest, die luisterde niet echt en heeft eigenlijk niks voorgesteld. Ik heb mijn bloed laten prikken en qua witte bloedcellen enzo was het prima, geen ontstekingen dus. Nou heb ik er echt ontzettend veel last van. Ik zie mijn vrienden steeds minder vaak omdat ik zo vaak ziek of moe ben in het weekend. Dit zorgt weer voor mentale moeilijkheden voor mij. Ik ben naar een acupuncturist geweest en na advies van hem ben ik vitamine D gaan slikken. Nu ben ik echter weer anderhalve week goed ziek en kan ik weer niet meedoen aan de afsluiting van mijn middelbare schoolperiode, wat weer heel jammer is aangezien dat een herinnering voor het leven is. Heeft iemand hier misschien een tip of iets voor? Ik begin zelf een beetje radeloos te worden.

  Reageer
  #2

  Gebruik je alcohol, medicijnen of drugs? Heb je veel stress/spanningen? Eet je een beetje gezond? Heb je voldoende nachtrust?

  Reageer
  #3

  Alcohol niet meer dan normaal, in het weekend met vrienden. Geen drugs. Stress heb ik gekregen van het heel vaak ziek zijn, maar niet van school of iets. Ik slaap elke nacht voldoende en voeding zou natuurlijk altijd beter kunnen maar is niet ongezond.

  Reageer
  #4

  Dan toch maar eens terug naar de huisarts en een verwijzing voor de internist vragen voor wat meer onderzoek

  Reageer
  #5

  Als je klachten hebt, beter geen alcohol drinken. Alcohol werkt ontregelend op je bloedsuikerspiegel en is in allerlei opzichten niet gezond. Een natuurgenezer kan naar je hele gezondheidssituatie kijken. Vitamine D beter niet zonder magnesium en ook zorgen voor voldoende vitamine A en K.

  Reageer
Reageer op: Oppeens heel vaak ziek en vermoeid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief