druk achter ogen

  • #1

    Ik heb de laatste maanden een druk achter mijn ogen. Soms is de druk zo erg dat ik niet vooruit durf te gaan en er soms ook duizelig van word. Dokters wijten dit aan oververmoeidheid. Mijn oogdruk is goed, mijn bloeddruk staat goed, maar die druk is soms héél lastig dat ik de controle kwijt ben over mijzelf. Zou het dan toch van vermoeidheid kunnen zijn? Ik heb CVS en Fibromyalgie.
    Groetjes, Jenny.

    Reageer
    #2

    CVS en fibromyalgie hebben een sterke psychosomatische component. Dit betekent dat er inderdaad een aanwijzing is dat u psychische klachten heeft. De huisarts bevestigd dit met een negatief onderzoek naar echte oogklachten.

    Het is zaak eerlijk en zorgvuldig bij uzelf te rade te gaan, of er geen kern van waarheid zit in de aanwijzing die de huisarts u gaf.
    Indien u op uw eigen wijze uw gezondheid blijft benaderen, heb ik weinig vetrouwen in een verbetering van uw gezondheid.

    Poog contact te vinden met gelijkgestemden, die u beter kunnen begrijpen, en u kunnen wijzen op uw blinde vlek. Dit zal een zeer lastig proces kunnen zijn maar mijns inziens de enige weg die naar verdere ontwikkleing leidt.

    Beterschap.

    Reageer
    #3

    Ik heb het zelfde wat jij hebt en had haast geen leven meer.

    Mvgr. Alex

    Reageer
    #4

    Beste Alex wat was het bij jou?
    Dit omdat ik me in deze klachten herken.
    Hoor graag van je.

    Reageer
    #5

    Hallo, beetje lang geleden deze vraag, maar iemand nog tips voor de druk achter de ogen. Ik word er gek van zo'n pijn. Alles al gedaan maar nog geen idee wat de reden is.

    Reageer
    #6

    Glaucoom

    Reageer
Reageer op: druk achter ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief