druk achter mijn ogen

 • #1

  ik heb sinds enige dagen druk achter mijn ogen en last van hoofdpijn.
  ik slik regelmatig paracetamol maar het gaat maar niet weg.
  heeft iemand een idee wat ik hieraan kan doen??

  Reageer
  #2

  Ik heb dit ook sinds woensdagavond. Ik dacht ziek te worden en de druk verminderd opzich wel dag tot dag maar is nog niet compleet weg.. Mijn broertje was ook ziek en had de druk ook nog lange tijd. Misschien hoort het bij deze soort griep?

  Reageer
  #3

  Hey,

  Ik heb hier ook last van ik heb dat nou een jaar, ik ben al naar de dokter geweest. volgens hem had ik migraine maar paracetemol helpt maar niet, niks helpt alleen slapen. ik kon eerst ook niet tegen het licht. dat is nu wel weer wat minder. Ik ben pas naar het ziekenhuis geweest en mijn oogboldruk was te hoog. vorig jaar was ik naar de opticien geweest en daar bleek dat mijn linkeroog te weinig zag en dat compenceerde mijn rechteroog, daarom kwam er een druk op te staan. ik heb er nu nog last van. ik moet nu dus ook een bril.

  ik weet niet of je aan beide ogen een druk voelt of alleen maar op één oog. ik heb alleen aan rechts en in het begin aan beide.

  Groetjes.

  Reageer
  #5

  Dit heb ik ook al jaren.Paracetemol heplt bij mij ook niet. Ik word dan daarbij vaak misselijk. Als ik me vinger in me keel stop en alles eruit laat komen zakt de hoofdpijn en soms gaat het hellemaal weg.Ik ben naar de huisarts geweest en die dacht dat het geen migrane kon zijn en ik werd door verwezen naar het ziekenhuis maar daar werd ik ook niet verder geholpen.Ik weet nou niet wat ik moet doen.Ik krijg het altijd als ik ff stukje ga fietsen na 3 km krijg ik al hoofdpijn en de druk achter me rechter oog.

  Reageer
  #6
  Reageer
Reageer op: druk achter mijn ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief