Veel moe en 'verkoudheid'

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb een aantal weken net voor de corona pandemie in Nederland heel veel last gehad met moeheid. Ik sliep gemiddeld 8 a 9 uur met ook not dutjes over de dag verspreid, dit is slaapgedrag wat mij niet bekend voor kwam, omdat ik normaal gesproken 7 a 8 uur slaap en daar prima de hele dag mee kan doorkomen.
  Verder had ik samen met de moeheid ook nog veel nies buien en verstopte neus.

  Voor de moeheid ben ik naar de huisarts geweest om te checken op 'pfeiffer', maar de huisarts zei al snel dat ik gewoon meer moet slapen. Dit advies heb ik dus maar opgevolgd en ik sliep makkelijk 9 tot 10 uur op een dag zonder enkele activiteiten.

  Nu een aantal weken verder ben ik intussen af van alle symptomen en heb ik nergens last meer van, maar vraag ik me wel heel erg af wat het had kunnen zijn, mijn gezin en ik hebben nog gedacht aan corona we zijn in Oostenrijk geweest een week voordat het daar bekend was, maar ik had al weken daarvoor mijn moeheid problemen. Hooikoorts weet ik niet, ik heb daar nooit last van gehad en volgensmij komt dat in de winter ook niet echt voor dus die valt ook af.
  Ik heb wel veel stres gehad in die periode voor examens en stage deadlines, maar volgensmij wordt je van stres alleen moe en niet verkouden.

  Mijn vraag dus: Weet iemand wat ik gehad zou kunnen hebben? Ik ben hier namelijk nog steeds erg benieuwd naar :D.

  Reageer
  #2

  Misschien oververmoeidheid of veel stress.
  Vitamine D zou je moeten laten controleren

  Reageer
Reageer op: Veel moe en 'verkoudheid'
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief