Mycoplasma volwassenen: zoooo moe!

  • #1

    Hallo iedereen,

    In maart werden - na een lange zoektocht- mijn gal en galstenen verwijderd.

    Na drie weken terug fit te zijn, kreeg ik last van keelpijn, oorpijn, gewrichtspijnen, ...  na een bloedanalyse bleek ik mycoplasma te hebben. Ik had hier nog niet van gehoord. Ik vind ook weinig lotgenoten. We zijn nu de derde week waar ik die klachten heb. Een uur of twee wakker en daarna bekaf. De hoest werd slechter. Intussen longfoto's genomen en die zijn oké, ook geen Covid vastgesteld.

    De dokter geeft aan dat die symptomen een eind kunnen aanslepen.
    Ik ben zo vermoeid dat ik 'enkel' goed genoeg ben om liggend op de pc te 'surfen' en nu en dan overdag even deel te nemen aan het leven in het gezin. Anderzijds zijn er dan ook momenten waarop ik me best 'goed' voel en dan kan ik niet snappen dat het van het goed voelen van het  ene moment  op het andere kan omslaan tot 'niets kunnen'.
    Na drie weken 'vechten' om te kunnen blijven werken met mijn mycoplasma , heb ik moeten 'opgeven' en ben ik de komende week thuis gezet om te rusten.

    Intussen heb ik ook een derde dosis antibiotica gekregen, maar er is zo weinig verbetering.

    Iemand ervaring, tips ?

    Alvast bedankt!

     

    Reageer
Reageer op: Mycoplasma volwassenen: zoooo moe!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief