Moe, beetje duizelig en druk op hoofd

  • #1

    Ik heb al een tijdje dat als ik druk ben met alles (werk bij een peuterspeelzaal en ik geef alles, soms tolt mn hoofd) ik een druk op mn hoofd krijg, beetje vooraan. Dit ook in combinatie als ik veel achter mn laptop of mobiel zit. Geen hoofdpijn. Wel moe. Ben ook wat over mn grenzen aan het gaan heb ik het idee. Veel ingevallen voor collega en kan niet goed nee zeggen. Daarbij heb ik angsten, ziektevrees en bang voor de dood. Heb in januari griep gehad, februari voorhoofdholteontsteking en in april een miskraam. Ik ben omdat ik zo moe ben bang voor kanker.. Ik neem chlorella, ijzertablet, bijenpollen (voor mn hooikoorts). Ik probeer gezond te eten en water te drinken. Moet ik me zorgen maken over het feit dat ik soms een druk op mn hoofd heb of duizelig ben?

    Reageer
    #2

    Iemand?

    Reageer
    #3

    Ja ik wil het je vertellen.

    Je zegt het eigenlijk zelf al "wanneer ik achter mobiel of laptop zit" De velden (hoogfrequente electro-magnetische velden) dus de wifi heeft een negatieve impact op jouw gezondheid. Als je kijkt op sosstraling.nl kun je nagaan of jouw klachten corresponderen met die van op de site.

    Er is een (over)belasting ontstaan, wat steeds meer voorkomt en de typische klachten die jij omschrijft horen daar vaak bij. Het lichaam is dus overbelast met de "straling" en voordat sensibilisering optreedt(allergie) moet je het een en ander gaan veranderen in je huis zodat de blootstelling wordt verlaagt en je lichaam zich weer kan herstellen.

    Wat te doen:

    Koop morgen een internetkabel om je Laptop naar Wifi-router te verbinden die een kabel. Schakel de wifi uit op de Laptop onder Netwerk > En dan rechtsklikken op de Wifi verbinding en deze uitschakelen. Nu gaat het internet door de kabel en staat de wifi via de Laptop uit.

    Het mobieltje 's nachts het liefst of uit of op vliegtuigstand, en leg hem niet in de buurt bij het hoofd.

    De wifi-router, zet deze 's nachts uit. Maar schakel ook de 5ghz wifi uit op de router op Netwerk > rechtsklikken op de router dan in opties 5ghz uitzetten.

    Dit zal je een heleboel gaan helpen en hopelijk kan de gevoeligheid zo beperkt worden. Je lichaam moet zich herstellen.

    Deze aandoening heet "Electromagnetisch Hypersensitiviteit" en steeds meer mensen ervaren het, vaak door of blootstelling, of een combinatie van stress of ziekte dat het immuunsysteem in de war schopt en dan deze "gevoeligheid"  plotseling op komt zetten.

    Op "Straling en zo.." een facebook groep kun je veel meer leren, er zitten ruim 3000 mensen in ondertussen en heel veel daarvan zijn lotgenoten. Medici zouden ook moeten joinen om in ieder geval een beeld te kunnen vormen van deze moderne aandoening die zorgt voor deze "mysterieuze klachten".

    Reageer
    #4

    Oh ja, als je je weer zo draaierig voelt op je werk zet dan de wifi-router eens uit daar. Mogelijk verdwijnt deze druk een draaierigheid als sneeuw voor de zon.

     

    Reageer
Reageer op: Moe, beetje duizelig en druk op hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief